Entertainment

Dit is het vermogen van Martien Meiland

vermogen van MArtien Meiland salaris van Martien Meiland

Martien Meiland, de man die in één keer razend populair is geworden door zijn programma ‘Chateau Meiland’, heeft het ‘goooeeeed!’ voor elkaar. Hij harkt per aflevering aardig wat geld binnen en het Chateau mag ook wat kosten. Wij denken dat hij inmiddels al bijna drie van zulke huizen kan kopen. Hier lees je wat het vermogen van Martien Meiland is.

Chateau Meiland is een successerie.

Het is een type op zich, Martien Meiland. Hij was dé man in de hitserie ‘Chateau Meiland’. In de reality-serie zag je hoe de familie Meiland het Chateau gereed maakten om het vervolgens als B&B te gebruiken. Inmiddels zijn ze alweer verhuisd en moest het chateau dus weer in de verkoop. In het laatste seizoen zie je ze weer zwoegen om het kasteel verkoop-klaar te maken. Met de verkoop van het huis is het vermogen van Martien Meiland (en zijn gezinsleden) weer flink gespekt.

View post on Instagram
 

Het salaris van Martien Meiland

Het vermogen van Martien Meiland bestaat voor een groot gedeelte uit de inkomsten van de serie. Ze vroegen aan Talpa zo’n 50.000 euro per aflevering. Aangezien het seizoen 12 afleveringen heeft kom je met een kleine rekensom op 600.000 euro per seizoen. Dit moeten ze natuurlijk wel verdelen over de gehele familie, maar het is zeker een mooi bedrag. Het chateau wordt verkocht voor en dikke 1.250.000, dat is ook helemaal niet verkeerd.

View post on Instagram
 

Het vermogen van Martien Meiland

Naast dit alles wordt de komiek ook steeds vaker gevraagd voor andere tv-shows en commercials. Dat brengt natuurlijk ook flink wat geld in het laatje. Het totale vermogen van Martien Meiland wordt geschat op zo’n 3.000.000 euro. Maar dat vermogen zit in een flinke stijgende lijn. Martien is lekker bezig en elke keer als hij op tv te zien is, hoor je de kassa weer rinkelen, “Katsjing!”

View post on Instagram
 

We willen je ook graag kennis laten maken met Maxime Meiland, de dochter van Martien Meiland.