Haar vader is tegenwoordig razend populair, maar over de knappe dochter Maxime wordt naar onze mening te weinig gesproken. Daar moet verandering in komen. Daarom hebben we hier de leukste foto’s van Maxime Meiland op een rijtje gezet.

Maxime Meiland

De 25-jarige Maxime is bekend geworden door haar familieprogramma Chateau Meiland. Het programma was zo populair dat ze er zelfs de Gouden Televiezier-ring mee hebben gewonnen. Maar ze is veel meer dan dat. Begin 2020 is Maxime Meiland begonnen met het opzetten van haar eigen kledinglijn. Ook heeft ze een eigen programma genaamd: Wat wil Maxime, gemaakt door LINDA-meiden. In dit programma behandelt zo op eigen wijze haar dilemma’s als millennial. Het programma wordt in België meteen na Chateau Meiland uitgezonden. Ook is Maxime moeder. In 2017 beviel ze van haar eerste kind. Met de vader van haar dochter is ze niet meer samen, wel heeft de blondine inmiddels een relatie met Leroy, de cameraman van het hysterisch drukke reality-programma.

View this post on Instagram

Klein beetje panter kan geen kwaad

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

De mooiste foto’s van Maxime Meiland

Naast dat ze redelijk succesvol is tegenwoordig op de televisie, is ze ook erg knap. Wij vonden het eens tijd dat Maxime Meiland in het zonnetje wordt gezet. Om haar prestaties, maar ook vooral om haar uiterlijk. Daarom zie je hieronder de mooiste plaatjes van de knappe dochter van Martien Meiland. Veel kijkplezier!

View this post on Instagram

Fijn weekend namens mij en mijn wesp!🍷➡️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

View this post on Instagram

Het was redelijk goed weer vandaag.

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

In haar gezicht zie je duidelijk haar vader terugkomen. Haar mooie blauwe ogen spreken voor zich. Het is ook niet gek dat ze steeds vaker als model wordt gevraagd door verschillende merken. Wij hopen dat Maxime Meiland blijft doen waar ze mee bezig is en dat ze nog lang te zien is in verschillende tv-programma’s of als model.

Nog niet uitgekeken? We kunnen je vertellen dat Danny de Munck ook een prachtige dochter heeft. In dit artikel kom je alles te weten over Bo de Munck en zie je haar prachtige foto’s.