Hasbulla Magomedov heeft een contract met UFC getekend. Hij was aanwezig bij het UFC 267-evenement in Abu Dhabi en maakte daar blijkbaar veel indruk op UFC-baas Dana White.

Hasbulla Magomedov tekent contract bij UFC

Het begon allemaal met een post. Hasbulla Magomedov, ook wel bekend als ‘mini Khabib’, stuurde een video naar White met de volgende tekst: ”Dana White, ik kom naar Abu Dhabi”.

”Op Instagram heb ik 6,7 miljoen volgers”, zei Dana White in een interview bij BT Sport voorafgaand aan  UFC 268. ”Toen ik die video heb gepost waarin hij zei: ‘Dana, ik kom naar UFC Abu Dhabi’, en terug reageerde: ‘Ik zit in het vliegtuig en kan niet wachten om je te ontmoeten in Abu Dhabi, toen hebben 6,4 miljoen mensen die video bekeken op Instagram. Het is het grootste dat ik ooit heb gepost. Het is krankzinnig!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dana White (@danawhite)

In een gesprek tijdens de ‘Under My Mom’s Basement’ podcast gaf de UFC-baas ook aan dat er een mogelijkheid is dat Hasbulla Magomedov binnenkort deelneemt aan de grootste MMA-promotie ooit.

Gaat Hasbulla de ring in?

Dat Dana White dol is op de kleine Rus dat is geen geheim meer. Na de ontmoeting van de twee werd White de grote vraag gesteld. Is er een kans aanwezig dat ”mini Khabib” ook daadwerkelijk te zien zal zijn in de Octagon? ‘Ongelooflijk”, Zei White over de ontmoeting. ”I love the kid. Is er meer dan nul procent kans? Dan ja.”

Journalist Igor Lazorin meldde dat Hasbulla Magomedov een vijfjarig contract heeft getekend bij UFC. Hoewel het contract geen Octagon optredens bevat, ziet het er wel naar uit dat de kleine Rus een rol zal spelen bij het promoten van toekomstige UFC evenementen. Grote kans dat door de reclameboost, de inkomsten van UFC en daarmee het vermogen van Dana White een flinke boost krijgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Igor Lazorin (@igorkakdela_official)

‘Mini Khabib’ VS McGregor

Hasbulla Magomedov is de laatste tijd vaak in de MMA krantenkoppen geweest vanwege bonje op Twitter met McGregor. De Ier dreigde Hasbulla te ”schoppen”. Mini Khabib reageerde door McGregor een ”zwerver” te noemen. Is er dan toch een UFC gevecht in de maak?