Wealth

Hakim Ziyech actief op vastgoedmarkt: verhuurt opnieuw appartement in Amsterdam

Hakim Ziyech appartement

Hakim Ziyech zal een aardig loonstrookje hebben als voetballer voor Chelsea. Maar ook buiten het veld komt er geld binnenstromen. Zo verhuurt Hakim Ziyech één van zijn appartementen in Amsterdam West.

Hakim Ziyech verhuurt appartement in Amsterdam West

Afgelopen periode zag Ziyech zijn droomtransfer naar het grote Paris Saint-Germain op het laatste moment afgekeurd worden. De Engelse club zou de documenten niet op orde hebben waardoor de overstap niet voor het einde van de transferperiode gemaakt kon worden. Ziyech zelf heeft daarentegen wel zijn papieren, met betrekking tot verhuuraktes, wel op orde. Zo verhuurde hij recent één van  Hakim Ziyech deze woning voor een bedrag van 8900 euro per maand. Inmiddels heeft de voetballer ook een huurder gevonden voor zijn fraaie pand in Amsterdam West.

Het appartement van Ziyech in Amsterdam West

Het Amsterdamse stulpje bevindt zich op de derde verdieping en zou volgens de site Bekende Buren beschikken over een woonoppervlakte van 108 vierkante meter.  De woning telt in totaal vier kamers naast de woonkamer, twee daarvan dienen als slaapkamers, verder is er natuurlijk een badkamer en is er ruimte gemaakt voor een studeerkamer. Ook zijn er drie verschillende balkons te vinden met uitzicht over de Singelgracht.

Alle kamers zijn modern ingericht en stralen rust uit. De woonkamer met de aansluitende keuken beschikt over een visgraten vloer. Waar de meeste mensen kiezen om de bank naar de televisie te richten, kijkt Ziyech liever naar de open haard. Het eerste wat opvalt wanneer je de foto’s bekijkt is het kookeiland van zo’n drie meter lang. Verder zijn zowel de studeer- als de slaapkamers vrij minimalistisch. De badkamer is voorzien van een inloop-douche en een bad.

Huurbedrag

Zoals eerder genoemd verhuurde de middenvelder eerder al een pand voor een bedrag van 8900 euro per maand. Vergeleken met dat appartement valt de huur van deze woning eigenlijk nog wel mee. Maar goed, dat mag ook wel aangezien zijn andere stulpje beschikt over een privé zwembad en eigen gym. Juich overigens niet te vroeg. Het is dan wel een minder groot bedrag, maar niemand heeft gezegd dat 3250 euro per maand aan huur weinig is. Naast het huurbedrag vraagt Ziyech ook een eenmalige waarborgsom van 6500 euro.

Benieuwd naar de gehele woning van Ziyech? Bekijk alle foto’s op de website van Bekende Buren!