Sommige Funda-huizen zijn zo uniek dat we er het liefste vandaag nog naar verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige landhuis aan het water, of wat dacht je van het Utrechtse huis met binnenzwembad? Ben je op zoek naar een locatie die wel heel erg uniek is, dan kun je ook je intrek nemen in een heuse Funda molen.

Word de nieuwe eigenaar van deze Funda molen

De molen waar we het over hebben bevindt zich in de binnenhaven van Willemstad. De molen kent een rijke geschiedenis. Het gebouw was vroeger namelijk eigendom van de ‘Prinsen van Oranje’, en heeft daardoor ook een toepasselijke naam gekregen. Word jij de nieuwe eigenaar van dit pand, dan mag jij je namelijk bewoner van de ‘d’Orangemolen’ noemen.

Funda molen Funda molen

Authentieke details én moderne eigenschappen

De Funda molen beschikt over veel extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een heuse wijnkamer, waarin ruimte is om al je wijnen op te slaan. Verder vind je in de molen een steenzolder en maalzolder. Als je aan een molen denkt, denk je wellicht aan een historische en verouderde inrichting. Niets is minder waar. Binnen in de Funda molen zijn namelijk onder andere een grote woonkeuken aangebracht. Ook vind je een sauna in het gebouw.

Funda molen sauna badkamer

Veel privacy in de Funda molen

Natuur- en privacyliefhebbers kunnen ook ruimschoots genieten van alles wat de Funda molen te bieden heeft. Door het terras, de veranda en de binnenplaats zijn er genoeg mogelijkheden om te zonnen en te ontspannen.

Funda molen Funda molen huis

Een flink prijskaartje

De prijs van de Funda molen zul je waarschijnlijk nog even moeten door sparen. Die ligt namelijk op €1.250.000. Daarvoor krijg je dus een molen met een rijke geschiedenis, veel eigen ruimte en bovendien luxe kenmerken. Mocht je op zoek zijn naar een goedkope Funda woning, dan is het misschien verstandig om het goedkoopste Funda huis eens te raadplegen.