Van plan om te verhuizen? Of gewoon zin om je te vergapen bij prachtige woningen? Dan is Funda je vriend. Op Funda zijn meer dan genoeg huizen en mancaves te vinden waar we best jaloers op zijn. Wat te denken van die luxe villa die is gebouwd in een molen? Ook het penthouse dat lijkt op een rijtjeshuis verwarmt ons hart. het moge duidelijk zijn: Funda heeft veel moois in de aanbieding. Zo ook dit luxe Funda-huis.

Utrechts Funda-huis is enorm mooi

Het luxe Funda huis bevindt zich aan de Nieuwegracht in Utrecht. Een centrale ligging dus. Naast het feit dat je je in het centrum bevindt, is vooral alles wat je achter de voordeur vindt zeker de moeite waard. Allereerst is het belangrijk om te weten dat het hier om twee panden gaat. Verdeelt over die twee panden heb je een gigantische hoeveelheid woonruimte. Het ene pand biedt namelijk 654 m² en het andere pand 97 m². Zo is er genoeg ruimte voor je volledige inboedel (en blijft er nog genoeg ruimte over).

Funda huisFunda huis

Ontzettend veel ruimte en luxe

De vele extra’s die je binnen het Funda-huis kunt vinden maken van dit huis een wonderpaleis. Zo hebben de panden veel marmeren vloeren, iets dat bijdraagt aan het luxe gevoel. Doordat er zoveel ruimte is, zijn er vele kamers. Een aparte eetkamer, studeerkamer en een grote keuken zorgen ervoor dat je hier prima kunt vertoeven. Lekker weer? Dan neem je plaats in de ruime binnentuin. Je kan natuurlijk ook het balkon of het dakterras op.

Funda huis Funda huis

Je eigen zwembad

De kelders van de panden beschikken over onder andere een sauna. Ook vindt je een jacuzzi en meerdere ligbaden in de appartementen. Oftewel: zoveel luxe dat jij nooit meer je huizen uit hoeft. Het mooiste zijn we overigens nog vergeten: dat is je eigen privé binnenzwembad. Voor €4.7 miljoen is dit Funda-huis van jou. Neem een kijkje vanbinnen en droom lekker weg.

Funda huis Funda huis