Van alle huizen op Funda zijn er een heleboel slechts simpele rijtjeshuizen. Maar wie goed zoekt komt af en toe een kast van een huis tegen. Dit specifieke huis lijkt van buiten dan wel op een woning die niet anders is dan andere, maar zodra je naar binnen stapt word je verrast. Het blijkt namelijk een luxe penthouse te zijn dat je mond open doet vallen.

Luxe penthouse in Eindhoven

Aan ruimte geen gebrek in dit huis aan de Frederiklaan. Met 239 vierkante meter kun je op twee verdiepingen flink uit de voeten. Er zijn namelijk drie kamers en een heerlijke mastersuite op de verdieping daarboven. Als je binnenkomt via het dakterras kom je aan in de hal, waarna je in de ruime woonkamer terechtkomt. Door het hoge plafond lijkt het allemaal nog indrukwekkender.

luxe penthouse

Ruimte alom

Aan die woonkamer zit ook de keuken vast, die met een kookeiland alle comfort biedt om de beste maaltijden te bereiden. Deze keuken is namelijk voorzien van inbouwapparatuur als een combi-oven en vaatwasser. Aansluitend aan deze keuken zit de patio die je op kan door de openslaande deuren. Hier kun je met alle privacy genieten van een ontbijtje in de zomer.

De slaapkamers van dit luxe penthouse zijn gelegen aan de corridor die ook een werkhoek bevat, zoals het staat op Funda. Aangrenzend aan die werkhoek is nog een dakterras, die door een schuifpui bereikbaar is. Via twee slaapkamers kun je de tweede badkamer bereiken. Die bevat een inloopdouche en vaste wastafel. ‘saaie’

luxe penthouse

De mastersuite

De bovenste verdieping van dit luxe penthouse bevat het pronkstuk: de mastersuite, die onderdeel is van de architectuur van Francois Hannes. Het ziet er stijlvol uit met de mooi afgewerkte houten balken en de televisie past perfect in de hiervoor gemaakte nis. Aan deze badkamer zit een mooie badkamer vast met een luxe vrijstaand ligbad. Ook is er een dubbele badkamer, zodat het romantische duo lekker de ruimte heeft om samen tanden te poetsen. Verder is door de eigen verdieping genoeg ruimte om de vieze dingen te doen die een stel doet als niemand kijkt.

Zie hier de plaatjes van dit prachtige penthouse, dat te koop staat voor een schamele 945.000 euro.

luxe penthouse

luxe penthouse