De stad is leuk, maar een beetje natuur om je in terug te treken is ook niet vervelend. Beetje vissen, barbecueën, varen in een bootje en de dag afsluiten met een goed glas whisky bij een kampvuur. Klinkt top toch? Wat nou als we je vertellen dat er een huis te koop staat waar dit allemaal kan en helemaal alleen met jou en je maten. Dit Funda landhuis komt wel heel dicht bij dit droombeeld.

Funda landhuis met gigantisch perceel

Het Funda landhuis is niet zomaar een riante villa. Het totale perceel dat wordt aangeboden bestaat uit maar liefst 82.065 m². Hier vallen twee vrijstaande woningen onder en een appartement. Naast een vrijstaand landhuis, boothuis en gastenverblijf, word je bovendien de eigenaar van een grote waterpartij. Deze plas van 65.000 m² is de woonplaats van exotische vissen en zeldzame ijsvogels. Vanaf de visvijver kan jij dus perfect vissen. Zeker met de vijf tips om vissen leuker te maken beleef jij bij je eigen waterplas de tijd van je leven.

Funda landhuis Funda landhuis

Privacy

Privacy is geen probleem bij dit Funda landhuis. Het terrein ligt gelegen aan een doodlopende weg en is omheind met een hek van 2 meter. Mocht je toch de drukte van de stad willen opzoeken, dan liggen veel centrale plekken op een paar minuten rijden. Mocht je niet de auto pakken maar de helikopter: dat kan ook. Er is namelijk vlakbij een plek op met je helikopter te landen.

Funda landhuis Funda landhuis

Funda landhuis met eigen pub

Niet alleen rondom het huis vindt jij alle luxe die je maar kan denken, ook binnenshuis is het goed vertoeven. Het Funda landhuis bezit tonder andere 2 jacuzzi’s, een keuken met kookeiland en een pub. Deze pub is ingericht met een biertapinstallatie, een HD beamer en horecakoelingen. De ruimte past zo in de lijst van 25 mancaves die te bruut voor woorden zijn.

Funda landhuis Funda landhuis

Dure aankoop

Al dit moois gaat natuurlijk niet voor een paar duizend euro naar de gelukkige nieuwe eigenaar. Geïnteresseerden kunnen het Funda landhuis kopen voor €5.000.000,-. Daarvoor krijg je wel je eigen droomhuis. Check op Funda de advertentie met alle foto’s en voorzieningen.

Funda landhuis Funda landhuis Funda landhuis