Other

Frenkie de Jong koopt royale woning in het oude en vertrouwde Arkel

Frenkie de Jong woning Nederland

Alhoewel Frenkie de Jong al een tijdje in het zonovergoten Barcelona bivakkeert, vergeet hij niet waar hij vandaan komt. Frenkie de Jong heeft namelijk een woning gekocht in het piepkleine dorpje Arkel, de plek waar hij is opgegroeid.

Frenkie de Jong koopt nieuwe woning

Frenkie de Jong is op dit moment één van de sterkhouders van het Nederlands Elftal en FC Barcelona. De Nederlander strijkt een flink salaris op in de stad aan de Costa Brava. Dat geld geeft hij logischerwijs maar al te graag uit. Zo rijdt de middenveld-maestro in een Porsche Macan S door Barcelona. Nu heeft Frenkie de Jong opnieuw een grote aankoop gedaan, namelijk een royale woning in zijn ‘jeugddorp’ Arkel.

Een riante twee-onder-een-kapwoning in Arkel

De nieuwe woning van Frenkie de Jong telt maar liefst vijf slaapkamers. De 24-jarige middenvelder houdt dus alvast rekening met een eventuele gezinsuitbreiding. In de 125 vierkante meter aan woonruimte vind je onder meer nog een riante uitgebouwde keuken en flinke woonkamer. Je kunt deze twee-onder-een-kapwoning wel een echte gezinswoning noemen. Maar zelfs die huizen kosten tegenwoordig een vermogen…

De voetballer heeft flink de portemonnee moeten trekken

Nee, de nieuwe woning van Frenkie de Jong was zeker geen koopje. De voetballer heeft namelijk 490.000 euro moeten neerleggen voor het stulpje. En dat terwijl het huis voor 425.000 euro te koop stond. De Jong wilde het huis dus zo graag hebben, dat hij maar liefst 65.000 euro extra ervoor over had.

De zon is belangrijk, zelfs in Nederland

Frenkie de Jong heeft nog niet genoeg gehad van de zon. De tuin van zijn nieuwe woning ligt namelijk op het zuiden. Hierdoor kunnen hij en zijn vriendin Mikky Kiemeney optimaal genieten van de Nederlandse zon wanneer ze weer voor een tijdje terugkeren naar hun thuisland.

Check BekendeBuren voor nog meer foto’s van de nieuwe woning van Frenkie de Jong.