Frenkie de Jong is vanaf zijn aankomst bij Barcelona een onbetwiste basisspeler. Ook onder de nieuwe trainer Ronald Koeman heeft hij zij plekje vastgehouden. Bij een speler van Barcelona hoort natuurlijk een dikke auto, en dat heeft-ie. Dit is de auto van Frenkie de jong waar hij zijn tochtjes door Barcelona mee maakt.

De fraaie loopbaan van Frenkie de Jong

Frenkie de Jong begon als guppie bij Willem II. Na een korte periode bij Ajax maakte hij zijn debuut in het profvoetbal bij Willem II. Hij viel op en werd al snel teruggehaald naar Ajax, met succes. Frenkie de Jong was één van de sterren van Ajax tijdens het succesvolle seizoen van 2018/19 waarin ze de halve finale van de Champions Leaugue behaalde. Hij werd zelfs uitgeroepen tot beste middenvelder van de competitie en verdiende een plekje in het team van het jaar.

Dat was natuurlijk niet onopgemerkt gebleven bij de grootmachten in Europa. Hij stond op het lijstje van bijna elke Champions League club in Europa. Uiteindelijk trok FC Barcelona aan het langste eind en maakte zo’n 75 miljoen euro exclusief bonussen over aan de club uit Amsterdam. In zijn eerste seizoen heeft de superster bewezen dat de Catalaanse club de juiste man heeft gekocht. Hij is inmiddels zeer geliefd bij alle fans. De auto van Frenkie de jong is een aankoopje die hij afgelopen seizoen heeft gedaan, een ‘bescheiden’ cadeautje.

View this post on Instagram

Feliz Domingo 😄

A post shared by Frenkie de Jong (@frenkiedejong) on

De auto van Frenkie de Jong

We hebben het hier over een Porsche Macan S. Deze SUV heeft 354 pk onder de motorkap en gaat in ruim 5.3 seconden van 0 naar 100. Met een topsnelheid van 254 kilometer per uur hoeft hij zich geen zorgen te maken over dat hij te laat voor de training komt. De auto van Frenkie de Jong staat te koop vanaf 107.000 euro, dat is dus niet mis. Maar met het dikke salaris wat hij bij de topclub verdient, is dat geen probleem voor Frenkie.

Auto Frenkie de Jong