Wealth

Kijken: Frans Duijts leeft als een koning in zijn Gelderse villa

villa frans duijts 3

Hij heeft het huis niet één, maar meerdere keren willen verkopen. Uiteindelijk zag de volkszanger toch maar van de verkoop af. Wij snappen wel waarom Frans Duijts geen afscheid kan nemen van deze villa, het is prachtig!

Niet Frans, niet Duits, maar Nederlands

Frans Duijts is een echte levensgenieter. Dat zien we terug aan zijn oer-Hollandse nummers en zijn bourgondische levensstijl. De beste man heeft de nodige nullen op de rekening staan. Daarmee kocht hij onder andere een jaloersmakende McLaren en deze Ferrari van Frans Duijts. Een levensgenieter heeft natuurlijk een goed onderkomen nodig. Laat Frans Duijts nou een kast van een villa hebben. Hier is het prima vertoeven!

Dit is de gigantische villa van Frans Duijts

In het Geldserse Tiel staat de enorme villa van Frans Duijts. Het is niet de enige villa in de omgeving. De woning staat namelijk in een heuse ‘villawijk’. Een plek vol rijke stinkerds dus die allemaal een paleis voor henzelf hebben. Het enorme pand van Fransje doet niet onder voor dat van al zijn buren. Hij komt zingend de dag door in een enorme villa van 214 vierkante meter. Met een klein “stukkie” tuin van 1815 vierkante meter. Alsjeblieft zeg.

Zelfs een eigen kroeg

Het favoriete seizoen van Frans is ongetwijfeld de zomer. Wat opvalt aan de villa van Frans Duijts is dat het niet één, maar twee terrassen heeft. Eentje aan het huis vast en de ander aan de andere kant van de tuin. Genieten doe je niet me mate. De woning beschikt echt over alle luxe die je jezelf maar kunt wensen. Zo heeft het huis een prachtig zwembad, een fitnessruimte een eigen kapsalon en – ook niet onbelangrijk – een eigen kroeg. De kroeg is goed uitgerust met zowel een professionele bar als een keuken en natuurlijk ook een biljarttafel. Dat is genieten geblazen!

Frans Duijts wilde zijn villa tot twee keer toe verkopen, maar haalde het na anderhalf jaar weer van de huizenmarkt. Hij en zijn vrouw kwamen tot de conclusie dat ze eigenlijk al in een droomhuis wonen. In plaats van het te verkopen, hebben ze het huis volledig opgeknapt. Lekker bezig Fransie!