Cars & Bikes

Frans Duijts trakteert zichzelf op pijlsnelle sportwagen t.w.v. 324.000 euro

nieuwe auto frans duijts

Frans Duijts is, naast muziekliefhebber, groots autofanaat. Om die liefde voor auto's te beantwoorden, heeft de zanger een nieuwe auto gekocht. Zie hier de nieuwe auto van Frans Duijts, een Ferrari 296 GTB.

Frans Duijts trakteert zichzelf op nieuwe auto

Wie aan hits denkt, denkt aan Frans Duijts. Deze Tielse zanger heeft de Nederlandse muziekscene al jaren in zijn greep met nummers als “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij” en natuurlijk “Frans Duits” met Donnie. Maar wat je misschien niet wist, is dat deze hitmachine nu ook de trotse eigenaar is van een bloedstollende Ferrari 296 GTB. En mannen, geloof ons, deze Italiaanse krachtpatser is niet zomaar een auto – het is een staaltje pure power en passie op wielen. Deze vierwieler staat vast mooi in de garage naast de nieuwe motor van Frans Duijts.

View post on Instagram
 

Glansrijke carrière

Frans Duijts, 44 jaar jong en al jarenlang een icoon in de Nederlandse muziekwereld. Hij begon zijn muzikale avontuur als André Hazes imitator en wist al snel zijn eigen stempel te drukken. Met zijn hit “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij,” een cover van een Vlaamse zangeres, liet hij Nederland op zijn grondvesten trillen. En laten we het niet hebben over zijn album “Zo ben ik mezelf,” dat maar liefst twee jaar lang in de Album Top 100 schitterde.

Hits als “Komt er voor mij dan ook ’n dag,” “Lieveling,” “Ik mis je,” “Altijd te laat naar bed” en “Lach en leef je dromen” volgden elkaar op in de Single Top 100. Maar het was “Morgen is pas morgen” dat hem zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100 opleverde. Een Edison in 2014 en een recente samenwerking met rapper Donnie in 2021 hebben zijn sterrenstatus alleen maar vergroot.

Van muziek naar Italiaanse meesterwerken

Maar dat is nog niet alles. Frans Duijts heeft zijn succesvolle carrière omgezet in een nieuw avontuur – dat van een trotse eigenaar van een Ferrari 296 GTB. Naast zijn hits en de verkoop van een stuk grond in Tiel, waar zijn familiebedrijf Duijts Sloopwerken was gevestigd, heeft Frans Duijts zichzelf getrakteerd op een nieuwe auto. En wat voor één!

View post on Instagram
 

Met een krachtige 830 pk onder de motorkap raast Frans met deze rode bolide naar een duizelingwekkende topsnelheid van 330 kilometer per uur. Van 0 naar 100? Slechts 2,9 seconden heeft hij nodig om die snelheid te bereiken. Deze schoonheid wordt naar verwachting begin 2024 geleverd, en volgens geruchten heeft Frans zo’n 324.000 euro neergelegd voor deze ultieme rijervaring. Goed bezig, Frans!