Entertainment

Dit verdient acteur Frank Lammers met zijn Jumbo reclames

Salaris Frank Lammers

Grote kans dat je het gezicht van Frank Lammers wel eens voorbij ziet komen. Als dit niet is in de (nieuwe) afleveringen van Undercover, dan is het wel in één van de Jumbo reclames. Met zijn rol in deze reclame spotjes weet Frank Lammers behoorlijk wat geld binnen te harken.

Het inkomen van Frank Lammers uit de Jumbo reclames

Lang voordat hij te zien was in Undercover, speelde Frank Lammers al in de Jumbo reclames. Vanaf 2013, om precies te zijn. Destijds deed hij uitspraken over zijn rol in de reclames. Hij zei dat je als Nederlandse acteur maar één keer de kans krijgt om écht te cashen en dat je die kans (zeker met een gezin) moet aannemen. Hieruit kunnen we dus opmaken dat de acteur behoorlijk wat verdient aan zijn rol. Maar hoeveel nou precies?

Reclame betaalt net zoveel als 20 films

Meerdere bronnen laten weten dat Frank Lammers met zijn rol in de Jumbo-reclames zo’n 100.000 euro verdient per jaar. Zelf zegt Lammers dat hij voor het bedrag dat hij van de Jumbo krijgt zo’n twintig films moet doen. Wat dat betreft heeft hij dus een goeie deal afgesloten met de supermarktketen. Wél mag hij vanwege het contract niet meer de Albert Heijn in. Begrijpelijk, vindt de acteur zelf. Als landelijk gezicht van de Jumbo kan je natuurlijk niet bij de concurrentie gaan winkelen.

Watch on YouTube

Frank Lammers te zien in Undercover seizoen 3 en ‘Ferry’ film

We zullen Frank Lammers de komende tijd nog genoeg tegenkomen. Er staat namelijk een film op de planning die puur zal gaan over het leven van Ferry Bouman. Ook liet de acteur recent al weten dat ook de opnames van Undercover seizoen 3 zijn begonnen. Het verhaal rondom de crimineel en zijn handlangers en tegenstanders is dus voorlopig nog niet voorbij. Wat dat betreft staat Lammers er dus goed voor.