Zeg je Undercover, dan zeg je Ferry Bouman. De serie zou gewoonweg niet hetzelfde zijn zonder de Brabantse crimineel. Nu inmiddels bekend is geworden dat we op de release van Undercover 2 nog wel even moeten wachten, is er gelukkig weer goed nieuws. Er komt namelijk een Netflix film over de beginjaren van Ferry Bouman. Wij zeggen: laat maar komen!

In Netflix film speelt Ferry Bouman de hoofdrol

Spoilers voor iedereen die Undercover seizoen één nog niet heeft (uit)gekeken: Ferry zit inmiddels in de gevangenis. Het is dus maar de vraag hoeveel we van hem gaan terugzien in seizoen twee. Natuurlijk beloven de eerste beelden van seizoen twee genoeg intrige en machtsspelletjes vanuit de gevangenis, maar zover we weten is hij nog niet vrij. Daar is nu iets slims op bedacht door Netflix. Zij hebben namelijk een nieuwe film aangekondigd. Deze film zal helemaal in het teken staan van Ferry. Hij zal dan dus ook de titel ‘Ferry’ gaan dragen.

Ferry Bouman

De vroege jaren van Ferry Bouman

Er is nog niet heel veel bekend over waar de film specifiek over zal gaan. Wel trakteert Netflix ons al op een voorproefje. Op Facebook plaatste zij namelijk al één scène. Althans: we zien hoe Frank Lammers en Elise Schaap de scène met elkaar doornemen. Hieruit kunnen we dus opmaken dat ook Elise Schaap haar rol als Danielle, Ferry’s vrouw, weer zal voortzetten.

Undercover op Netflix

Voorlopig kunnen we nog genieten van het eerste seizoen van Undercover op Netflix. Seizoen twee staat al op de planning, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Vanaf 6 september is het vervolg namelijk te zien. Wellicht dat rond die tijd ook ‘Ferry’ de film online zal verschijnen. Wie weet welke acteurs en actrices zullen worden toegevoegd aan de cast. Daar zullen we waarschijnlijk binnenkort meer over te horen krijgen.