We hebben er een tijd op moeten wachten, maar gelukkig wordt geduld beloond. De eerste beelden van Undercover seizoen 2 zijn namelijk prijsgegeven. Het eerste seizoen van de serie, dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wist ons zeer te vermaken. Het tweede deel belooft net zo spannend – en misschien wel spannender – te worden als het eerste deel van de Belgische-Vlaamse Netflix serie.

Undercover seizoen 2 komt met eerste teaser

Er is (nog) geen gehele trailer prijsgegeven over Undercover seizoen 2. Dat is begrijpelijk, want het vervolg staat pas op de planning voor 6 september . Toch krijgen we al een duidelijk beeld van wat we zoal kunnen verwachten. Met nieuwe verhaallijnen én een leuke gastrol kan dit seizoen nu al niet meer stuk. Bovendien is Undercover seizoen 3 ook al aangekondigd. Dit doet ons vermoeden dat het aankomende seizoen zal stoppen met een flinke cliffhanger.

Gevaarlijke nieuwe undercovermissie

Undercover seizoen 2 speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen van het eerste seizoen. Eindbaas Ferry zit in de gevangenis. Als je denkt dat zijn verhaal daarmee uit is, heb je het goed mis. Hij komt Kim (gespeeld door Anna Drijver) namelijk op het spoor. Zij heeft haar politietijd achter zich gelaten en is gaan werken voor een mensenrechtenorganisatie. Die organisatie komt erachter dat er vanuit een Belgische manege illegale wapens met Syrië worden verhandeld. Reden voor Bob (Tom Waes) om op een undercovermissie te gaan op de manege. Met Ferry op hun hielen, kan het zomaar eens zijn dat Kim en Bob meer in gevaar zijn dan ze dachten.

Rico Verhoeven speelt kleine rol

Een bekend gezicht is te zien in de teaser: Rico Verhoeven! De bokslegende zal een kleine rol spelen in de gevangenis. Verder speelt Bob’s dochter ook een rol. Zij is vastberaden om er achter te komen wie haar vader echt is.  Wil jij je geheugen nog even opfrissen voordat je begint aan Undercover seizoen 2? Kijk het eerste deel van de serie dan op Netflix.