Frank Lammers, wie kent hem niet? De acteur speelt in de welbekende reclames van Jumbo en is één van de hoofdrolspelers in de Netflix-serie Undercover en na ‘Ferry de Film’ komt er nog een spin-off serie aan. Zo stroomt het geld wel binnen! Dat blijkt wanneer we kijken naar het prijskaartje van de dikke auto van Frank Lammers.

Frank Lammers scheurt met deze auto door Amsterdam

We wisten niet dat de acteur ook een voorliefde had voor auto’s. Maar met de keuze voor deze dikke auto zit Frank Lammers wel goed! Op Instagram deelde hij namelijk een foto met een jaloersmakende Mercedes-Benz G 500. Een bak waar iedere man wel van gaat kwijlen. Op deze auto word je in één klap verliefd. Frank mag van geluk spreken dat hij één van de 463 exemplaren in Nederland in bezit heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

Dikke 421 pk onder de motorkap

Automatisch of handgeschakeld? Voor de Mercedes-Benz G 500 maakt het niet uit. De dikke bak is namelijk zowel automatisch als handgeschakeld verkrijgbaar. Waar Frank Lammers voor heeft gekozen, is niet duidelijk. Maar we denken dat-ie voor een relaxte automaat is gegaan. Hoe dan ook. Frank Lammers is met deze auto verzekerd van een bak aan vermogen. De patserige bolide heeft namelijk 421 pk onder de motorkap. Genoeg om als een malle door Amsterdam te scheuren, mét prachtig geluid! Om ‘m na een flinke racesessie voor het appartement van Frank Lammers te parkeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

Geld moet rollen

Opties? Daar zijn er genoeg van. Frank Lammers heeft met deze auto keuze uit onder andere ABS, Adaptive Cruise Control, Adaptive Cornering Lights, Electronic Stability Program, Voice Control, Regensensor…Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: hij is van alle luxe, zekerheid en technologie verzekerd. Daar mag natuurlijk een flink prijskaartje aan hangen. Naar verwachting heeft Frank deze bak niet volledig nieuw kunnen bemachtigen. Een soortgelijk zo-goed-als-nieuw tweedehands model met relatief weinig kilometers kost om en nabij de 120.000 euro. Dat is niet niks, maar Undercover drugsbaas Frank Lammers heeft het er maar al te graag voor over.