We schreven laatst over dat Floyd Mayweather binnenkort weer de ring in duikt, maar tegen wie was nog niet duidelijk… Tot vandaag. Zoals gevreesd staat Floyd Mayweather binnenkort in de ring, niet om een mooie vechtshow af te leveren, maar om de enorme buit binnen te harken. Volgens YouTuber Rashed Belhasa staat hij binnenkort oog in oog met Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather doet alles voor het geld

Sinds dat Floyd Mayweather gestopt is met zijn professionele bokscarrière zijn de gevechten van hem een stuk minder geloofwaardig geworden. Vorig jaar stond hij in de ring tegen Logan Paul. De meervoudig wereldkampioen wist geen gehakt te maken van de YouTuber, maar ging achteraf wel met een astronomisch bedrag naar huis. Kortom: ze hadden iedereen gewoon belazerd.

Rashed Belhasa kondigt gevecht tegen Floyd Mayweather aan

Het aankomende gevecht zal niet veel anders zijn. Floyd Mayweather gaat het namelijk opnemen tegen Rashed Belhasa, beter bekend als ‘Money Kicks’ op YouTube. Het is absoluut geen toeval dat deze twee mannen elkaar treffen. Rashed Belhasa is namelijk de zoon van een miljardair en kan dus zwemmen in het geld, iets waar Floyd ‘Money’ Mayweather ook wel van houdt.

‘Rijkste tiener van Dubai’ dankzij steenrijke papa

De pas 20-jarige ‘Money Kicks‘ werd vorig jaar zelfs benoemd tot ‘rijkste tiener van Dubai‘, nou dan moet je wel héél rijk zijn. Net als alle andere ‘bekende YouTubers’ heeft Rashed Belhasa al eens eerder in de ring gestaan. Heel toevallig wist hij al zijn gevechten te winnen. De gevechten zijn niet om aan te zien en de KO’s zijn zo nep als het maar zijn kan, maar toch heeft hij het voor elkaar weten te boksen om binnenkort in de ring te staan tegenover Floyd Mayweather. We zijn benieuwd hoeveel deze kerel heeft moeten betalen om Floyd zover te krijgen…

Vechten op een bijzondere locatie

De locatie van het gevecht is zeker wel het vermelden waard. Volgens de rijke tiener vindt het gevecht tussen Rashed Belhasa en Floyd Mayweather plaats op het helikopterplatform van het Burj Al Arab Jumeirah hotel, een heel bijzondere plek om een partijtje te boksen. Op 20 februari is het zover, maar we raden jullie niet aan om een PPV te kopen, aangezien het waarschijnlijk toch in een ‘onverwachte’ winstpartij voor ‘Money Kicks’ of een saai gelijkspel eindigt.