In juni 2021 stonden Logan Paul en Floyd Mayweather tegenover elkaar in de ring. De boksers hebben honderden miljoenen dollars aan het gevecht verdiend. Logan Paul beweert echter dat hij het geld nog steeds niet heeft ontvangen van Floyd Mayweather.

Logan Paul claimt nog steeds geld te krijgen van Floyd Mayweather

Logan Paul had het voor elkaar gekregen om Floyd Mayweather uit zijn pensioen te laten terugkeren voor een eenmalig gevecht. De twee maakten er vooraf een hele show van vol met beschuldigingen en nepruzies, allemaal om het gevecht te verkopen. Uiteindelijk was het gevecht zelf echt een lachertje en eindigde het in een gelijkspel. De twee multimiljonairs hadden ons dus even goed genept en gingen met de volle buit weer naar huis. Dat dacht Logan Paul tenminste. Floyd Mayweather heeft de voormalig YouTuber namelijk nog steeds niet betaald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Logan Paul zet Floyd Mayweather voor schut

Dat laat Logan Paul weten op zijn Instagram. Hij beschuldigt Floyd Mayweather ervan een slecht mens te zijn die alleen maar aan geld denkt. De YouTuber annex bokser claimt nog ruim 100 miljoen dollar te ontvangen van zijn opponent. Het kan natuurlijk zijn dat Logan Paul dit weer allemaal ‘faket’, maar mocht het echt zo zijn, dan moet Floyd toch echt gaan fluiten naar zijn centen.

Een foto op Instagram van Floyd Mayweather in zijn onderbroek

Logan Paul doet dit natuurlijk wel op zijn eigen manier. In plaats van nogmaals om zijn geld te vragen, fotoshopt hij Floyd Mayweather in zijn onderbroek. ‘Pay me my money you f*cking corny weasel of a human’, zet Paul bij de foto. Tja, zoiets hadden wij waarschijnlijk ook wel gedaan als het om 100 miljoen dollar ging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Def Noodles (@defnoodles)