Goed nieuws voor fans van vechtsporten wereldwijd: volgens een insider biedt Floyd Mayweather Conor McGregor 150 miljoen euro voor een boksrematch.

‘Easy work, easy money’ voor Floyd Mayweather & Conor McGregor

Een niet nader genoemde bron heeft de informatie gegeven over een mogelijke rematch tussen beide kemphanen: “Mayweather Promotions deed Conor een bod van 150 miljoen euro voor het gevecht.” Floyd Mayweather denkt dat het gevecht ‘easy work, easy money’ zou zijn als McGregor de rematch accepteert. In het eerste gevecht slaagde Conor McGregor erin om 10 ronden in de ring te staan, voordat hij door een TKO de partij verloor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Meer dan alleen flxink salarispakket

Niet alleen biedt Floyd Mayweather een enorm salarispakket aan, hij heeft blijkbaar gesuggereerd op een gevecht tussen Gervonta Davis en Ryan Garcia als voorprogramma. “Floyd heeft getraind alsof hij weer dertig is – hij is echt in vorm. Hij vertelt mensen dat hij tegen Conor wil vechten omdat hij het ‘makkelijk werk voor makkelijk geld’ vindt.

“Het ziet ernaar uit dat het rond maart in het Midden-Oosten zou kunnen plaatsvinden. Floyd wil dat het de grootste avond in de boksgeschiedenis wordt met pay-per-views als nooit tevoren.”