Women

Dit zijn de 5 knapste Eredivisie spelersvrouwen

spelersvrouwen eredivisie

Dat er achter een profvoetballer meestal een waanzinnig mooie vrouw verschuilt staat wordt ondertussen bijna een stukje algemene kennis. Maar heb je al eens kennis gemaakt met de knapste Eredivisie spelersvrouwen?

5 knapste Eredivisie spelersvrouwen

Waarschijnlijk heb je al eens een paar knappe voetbalvrouwen voorbij zien komen. Zo ging voetballer Pique voor een tijdje samen met de bloedmooie Shakira en heb je vast wel gehoord van het aantrekkelijke model Georgina Rodriguez, ook wel bekend als de vriendin van Cristiano Ronaldo. Maar ook de voetballers in onze eigen divisie weten ze wel uit te kiezen. Dit zijn de vijf knapste Eredivisie spelersvrouwen.

Noa van der Bij, vriendin van Cody Gakpo

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo en zij mag absoluut niet ontbreken in het rijtje van knapste Eredivisie spelersvoruwen. Noa heeft de HBO-studie Management gevolgd en werkt parttime als officemanager bij Xior Student Housing én DRM Vastgoed. Daarnaast is de 22-jarige gastvrouw bij SOLEP en junior booker bij Cachet Models. Dat laatste past haar perfect, Noa zou zichzelf namelijk zo kunnen aanmelden als model met de foto’s die ze op haar Instagram plaatst..

View post on Instagram
 

Tess Sarah, vriendin van Danilo Pereira

Danilo Pereira is een echte spits. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten weet hij te scoren. Hij heeft de prachtige Tess Sarah aan zijn zijde. Misschien is het binnenkort zelfs zijn vrouw. In de bio van Tess valt namelijk een ring emoji met een diamant te zien met daarachter de letter ‘D’, de eerste letter van haar liefde. Of dit suggereert dat het stel verloofd is, is onbekend. De 22-jarige vriendin van Danilo Pereira staat niet vaak in de spotlight, iets waar wij helemaal niets van begrijpen door de indruk die ze maakt met haar wonderbaarlijke foto’s op Instagram.

View post on Instagram
 

Candy-rae Fleur, vrouw van Daley Blind

Daley Blind is de man van Candy-rae Fleur. Candy is een danseres en een model. Eigenlijk hoort deze dame niet helemaal thuis in dit lijstje van knapste Eredivisie spelersvourwen aangezien zij zelf graag zegt dat zij geen voetbalvrouw is, maar Daley een dansman. Maar goed, dat zien we dan maar door de vingers. Als vrouw van Daley Blind krijgt zij natuurlijk automatisch ook veel aandacht. En daar weet deze ‘niet voetbalvrouw’ wel raad mee.

View post on Instagram
 

Chantalle Schilder, vriendin van Joey Veerman

Nummer #4 in het rijtje van knapste Eredivisie spelersvrouwen: Chantalle Schilder, de vriendin van Joey Veerman. Net als Tess Sarah staat ook deze dame niet vaak in de spotlights. En dat is toch jammer als je zelf zo’n stralend uiterlijk hebt. Op Instagram zien we dat de vriendin van Joey Veerman graag op reis gaat. Aan de achternaam van Chantalle kunnen we eigenlijk wel opmaken dat ze net als Joey uit het vissersdorpje Volendam komt. Deze dame treedt dan niet al te vaak op de voorgrond, wel plaatst ze zo nu en dan wat prachtige foto’s op Instagram.

View post on Instagram
 

Majooh Barbeito, vrouw van Lucas Ocampos

Last but not least hebben we de ongelooflijk mooie vrouw van Lucas Ocampos: Majooh Barbeito. Deze Argentijnse dame is al vanaf kinds af aan betrokken bij de voetbalsport. Haar vader is als voetbalanalist niet weg te slaan van de Argentijnse televisie. De inmiddels 27-jarige is zelf trouwens ook niet weg te slaan bij Ocampos. Het koppel is al jarenlang samen en hebben elkaar in 2017 het ‘ja’-woord gegeven. Haar favoriete club? Boca Juniors uit Buenos Aires. En dat terwijl haar geliefde de jeugdopleiding doorliep van aartsrivaal River Plate. Een relatie vol met vlammen dus..

View post on Instagram