Hij is alweer een flinke poos terug op het oude nest, en bewijst keer op keer in belangrijke wedstrijden zijn waarde. We hebben het over Daley Blind, ‘kind’ van de club met een familie die bekend is bij Ajax. Want ook vader Danny Blind heeft grootse tijden beleefd bij Ajax, zowel als speler als coach. Daley heeft zijn leven al redelijk op orde, want ook de vrouw van Daley Blind is een aanwinst voor de familie.

Candy-rae Fleur is de prachtige vrouw van Daley Blind

Hij was de verloren zoon van Amsterdam: vanuit Manchester kwam Daley Blind voor 16 miljoen euro in 2018 terug bij Ajax. Ondertussen heeft hij daar weer een hoop wedstrijden achter zijn naam staan en ook weer wat blessures gekend. Over de gezondheid van Daley zijn af en toe nog wat discussies. Waar geen discussie over gevoerd hoeft te worden, is de vrouw van Daley Blind. Candy-rae Fleur is namelijk de echtgenote van de Ajax-ster. En we begrijpen wel dat Blind voor haar gevallen is, want het is een prachtige vrouw.

Candy-rae en Daley Blind getrouwd sinds 2019

Dat het koppel vertrouwen heeft in de toekomst, is sinds juni 2019 luid en duidelijk. Toen stapten Daley en Candy-rae namelijk in het huwelijksbootje en sindsdien mag zij zich de vrouw van Daley Blind noemen. Ze waren toen ook al wel achtΒ  jaar samen, dus het werd eens hoog tijd. Aan een gezinsuitbreiding werd ook niet lang getwijfeld. Het eerste zoontje ‘Lowen’ kwam slechts een paar maanden na de bruiloft. En toen waren ze nog lang niet klaar, want inmiddels heeft het stel een tweede kindje – dochtertje Lemae – gekregen.

Zelf is Candy-rae Fleur danseres en model. En dat ze model is, verbaast waarschijnlijk niemand is. Op Instagram deelt ze veel van haar persoonlijke leven, kinderen en lieftallige man. Als vrouw van Daley Blind krijg je dan automatisch ook veel aandacht, en daar weet ze goed mee om te gaan. Net als de vriendin van Frenkie de Jong weten de dames hoe zij als voetbalvrouw moet leven en dit doen ze dan ook erg goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) op