Danilo Pereira tekent binnenkort een 4-jarig contract bij Feyenoord. De 23-jarige Braziliaanse spits komt transfervrij over van aartsrivaal Ajax. Hij bewandelt daarmee de omgekeerde route van Steven Berghuis. Wie met deze overstap ook neerstrijkt in Rotterdam is Tess Sarah, de bloedmooie vriendin van Danilo Pereira.

Danilo Pereira onderweg naar Feyenoord

Danilo Pereira da Silva, zoals zijn volledige naam luidt, kwam op 7 april 1999 ter wereld in São Paulo, Brazilië. Hij is 23 jaar later uitgegroeid tot een vleugelspeler/spits van 1.74 meter met een sterk rechterbeen. Door de jaren heen speelde hij voor Associação Portuguesa, Corinthians, Ponte Preta, Vasco da Gama en Santos. Bij laatst genoemde werd hij door Ajax weggeplukt voor twee miljoen euro. Het bleek geen match made in heaven: hij speelde vooral voor Jong Ajax en werd een seizoen verhuurd aan FC Twente, waar hij het niet onverdienstelijk deed. Bij zijn terugkeer naar Amsterdam wist hij onder Erik ten Hag echter geen basisplek af te dwingen. Nu zoekt de Braziliaan zijn heil ergens anders: bij aartsrivaal Feyenoord. Met zijn komst naar Rotterdam, heeft Rotterdam er ook een parel bij: de bloedmooie vriendin van Danilo Pereira, Tess Sarah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

Wie is Tess Sarah, de vriendin van Danilo Pereira?

Danilo Pereira heeft met Tess Sarah een bloedmooie vriendin aan zijn zijde. De 22-jarige schone maakt indruk met haar foto’s op Instagram, waar ze zo’n 7.000 volgers telt. Zo trakteert ze haar volgers regelmatig op kiekjes van de mooiste bestemmingen. Verder valt in haar bio ‘ring met diamant’-emoji te zien met daarachter de letter ‘D’, van haar ware liefde. Of dit suggereert dat het stel verloofd is, is onbekend. Het koppel is in elk geval al twee jaar samen, want Tess Sarah mocht zich al de vriendin van Danilo Pereira noemen toen de Braziliaan nog bij FC Twente speelde. Verder is er vrij weinig bekend over deze dame. Omdat de vriendin van Danilo Pereira wat ons betreft niet vaak genoeg in de spotlights mag staan, volgen hieronder haar mooiste foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @_tesssarah