Actueel

Foto: Emma Heesters showt skyline New York én killerbody in blauw witte bikini

emma heesters new york

Emma Heesters trakteert haar volgers op een foto van de skyline van New York. Al is het vooral de voorgrond die de aandacht trekt. Emma geniet namelijk van het zonnige weer in blauw witte bikini. Wat een uitzicht, hè?

In het kort: Wie is Emma Heesters?

Emma Heesters, geboren in 1996, is een Nederlandse zangeres en YouTuber die bekendheid vergaarde met haar geweldige stem en charme. In 2004 deed ze al mee aan het Kinderen voor Kinderen Festival met het nummer “100 kleine feestjes”. Sindsdien is haar carrière alleen maar gegroeid.

Naast het maken van fantastische covers op haar eigen YouTube-kanaal, heeft Emma ook een platencontract en stond ze in 2019 in het voorprogramma van de populaire band Boyce Avenue. Haar talent werd verder erkend toen ze deelnam aan het televisieprogramma Beste Zangers, waar ze samen met Rolf Sanchez het nummer “Pa Olvidarte” zong, dat de tweede plaats bereikte in de Nederlandse Top 40.

Vandaag de dag treedt de zangeres op bij de grootste evenementen en scoort ze hit na hit. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Alles wat ik mis” met Ronnie Flex en Kriss Kross Amsterdam?

Daarnaast is de blondine niet alleen razend populair in Nederland, ook in India kunnen ze geen genoeg van haar krijgen. De zangeres zingt en vertaalt Indiase hits op haar YouTube-kanaal. Deze covers werden miljoenen keren bekeken en hebben haar een grote fanbase bezorgd in het land. Haar populariteit bereikte zelfs een hoogtepunt toen ze in 2022 voor het eerst optrad in India, op het Sunburn-festival in Goa.

Hoewel haar professionele leven florerend is, werd op 8 maart 2023 via Instagram bekend gemaakt dat haar relatie met voetballer Wesley Hoedt voorbij is. Emma blijft echter onverminderd haar passie volgen en zal ongetwijfeld nog veel meer succesvolle projecten en optredens hebben in de toekomst.

Emma Heesters doet hoofden draaien in blauw witte bikini

Niet alleen in de muziek scoort de geboren ‘s-Gravenpolderse hit na hit. Ook op Instagram kan de blondine er wat van. Kijk bijvoorbeeld naar deze foto van Emma Heesters in doorschijnend topje. En ook nu is het weer raak. De zangeres geniet zichtbaar van het uitzicht in New York en besloot een prachtig plaatje met haar volgers te delen. Al zullen haar volgers vooral oog hebben voor wat zich op de voorgrond afspeelt: Emma Heesters in bikini in het zwembad.

Bekijk hieronder de foto van Emma Heesters:

Bron: Skoften.net & Instagram Emma Heesters.