Wealth

Watford-verdediger Wesley Hoedt mikt op 700K winst met verkoop Amsterdamse miljoenenwoning

woning wesely hoedt

Wesley Hoedt is niet alleen actief op het voetbalveld, ook op de vastgoedmarkt weet hij van wanten. De Watford-verdediger heeft namelijk zijn woning in Amsterdam te koop gezet.

Woning Wesley Hoedt in de verkoop

Voetballer Wesley Hoedt en zangeres Emma Heesters hebben na een relatie van drie jaar besloten uit elkaar te gaan. Nu de liefde voorbij is, heeft Hoedt zijn peperdure penthouse in Amsterdam te koop gezet. Dit appartement op de 22e verdieping heeft een oppervlakte van 500 m vierkante en maar liefst 400 vierkante aan terras, inclusief een dakterras met een privézwembad.

Wie is Wesley Hoedt?

Wesley Hoedt is een Nederlandse voetballer die in Alkmaar geboren is. Hij heeft voor verschillende clubs gespeeld, zoals AZ en SS Lazio. Momenteel is hij speler van de Engelse club Watford. Na drie jaar lang een relatie te hebben gehad met zangeres Emma Heesters, hebben ze besloten uit elkaar te gaan. Er zijn geruchten dat Hoedt is vreemdgegaan, maar hier is niets officieel over bekendgemaakt. Heesters heeft op sociale media laten weten dat haar hart gebroken is, maar vraagt om respect voor hun privacy en om geen verdere vragen te stellen.

Perfecte locatie

De woning van Wesley Hoedt heeft een perfecte locatie. Het penthouse heeft een prachtig uitzicht over Amsterdam en de Amstel rivier. Het heeft een eigen bioscoop, muziekstudio en twee gastenkamers met eigen badkamers. Wie wil dat nou niet? Ook is er een garage aanwezig met plaats voor drie auto’s. Hoedt heeft destijds 4,1 miljoen euro betaald voor het penthouse zonder hypotheek. Nu biedt hij de woning te koop aan voor 4,8 miljoen euro, in de hoop 700.000 euro winst te maken. Dat is toch wel lekker.

Hoewel het Amsterdamse penthouse van Wesley Hoedt zeker prijzig is, lijkt het een prachtige woning. De foto’s zien er namelijk erg mooi uit. Met een vraagprijs van 4,8 miljoen euro hoopt de voetballer er een mooie winst op te maken. Of de woning snel verkocht zal worden, is nog niet bekend. Maar wie weet, misschien wordt dit luxe penthouse binnenkort wel het nieuwe stulpje van een andere rijke beroemdheid.

Meer zien van de woning van Wesley Hoedt? Ga dan naar de website van Bekende Buren.