Entertainment

Zien: Emma Heesters geniet van vakantie in Dubai en deelt foto’s in doorschijnend topje

Emma Heesters

Emma Heesters geniet van een welverdiende vakantie in Dubai. Om dat te vieren poseert ze op een balkon van een wolkenkrabber in een zwarte, doorschijnende outfit. Wat een uitzicht!

Wie is Emma Heesters?

Emma Heesters zag het levenslicht op 8 januari 1996 in een idyllisch dorpje in Zeeland. Al van jongs af aan voedde de blondine haar passie voor muziek en op haar achttiende startte ze haar eigen YouTube-kanaal, waar ze covers van bekende nummers vertolkte. Na haar succesvolle deelname aan het programma ‘Beste Zanger’ werd Emma een grote publiekslieveling in Nederland. Haar hitnummer ‘Pa Olvidarte’, samen met Rolf Sanchez, stond 21 weken in de hitlijsten. Inmiddels heeft de zangeres een platencontract en schitterde ze in 2019 als voorprogramma van Boys Avenue. Met een gigantische fanbase van 1,8 miljoen Instagram-volgers, trakteert Emma hen telkens weer op verleidelijke foto’s.

Genieten van welverdiende vakantie in Dubai

Emma Heesters is de drukte van het artiestenbestaan even ontvlucht en geniet van een welverdiende vakantie in Dubai. Ze schreeuwt het letterlijk én figuurlijk van de daken. Poserend op een balkon neemt de zangeres een aantal verleidelijke poses aan. “Nothing can dim a light that shines from within”, zo schrijft de 27-jarige op haar Instagram. De foto’s vallen goed in de smaak bij haar volgers. De teller staat op het moment van schrijven op zo’n 94,5K likes. Saillant detail: de locatie is exact dezelfde spot waar ze in januari nog met haar ex-vriend Wesley Hoedt het nieuwe jaar inluidde. Zal de voetballer al balen dat hij haar heeft laten gaan?

View post on Instagram