The Walking Dead staat al tien (!) seizoenen lang garant voor vette zombiescènes en een harde overlevingsstrijd. Het aankomende elfde seizoen wordt naar alle verwachtingen het vetste tot nu toe. Nu zijn de eerste beelden van The Walking Dead seizoen 11 bekend.

Eerste beelden The Walking Dead seizoen 11

Door de seizoenen heen hebben we afscheid moeten nemen van de nodige personages. Recent nog in seizoen 10 (let op: spoilers voor de mensen die nog niet up-to-date zijn met de serie) zagen we hoe Michonne uit de serie verdween. Gelukkig zijn er nog genoeg vette personages over. Uit de eerste beelden van The Walking Dead seizoen 11, die zijn prijsgegeven via Entertainment Weekly, kunnen we opmaken welke van deze personages we kunnen terugzien in de nieuwe afleveringen.

The Walking Dead seizoen 11

Mysterieuze missie in nieuw seizoen

Maar liefst drie foto’s zijn prijsgegeven over The Walking Dead seizoen 11. Op de eerste zien we Maggie, Lydia, Carol en Rosita omringt door een groep zombies. Een tweede foto toont dezelfde groep vrouwen. Duidelijk wordt hoe ze zich in een loods of in een afgesloten ruimte bevinden. Zijn ze op zoek naar iets? Zijn ze gevangen genomen? Of zijn ze juist bezig met een reddingsmissie?

Ook dit personage komt terug in het nieuwe seizoen

De derde foto laat ons zien dat er nóg een fan-favorite terug zal keren voor het laatste seizoen. Niemand minder dan Negan is op de foto te zien. We zien hem een walker neerslaan. Het is nog onduidelijk wat zijn intenties zullen zijn in The Walking Dead seizoen 11. Kiest hij uiteindelijk toch de goede kant? En hoe eindigt het tussen hem en Maggie?

Meer zombiefilms en series op Netflix

Voorlopig staat het nieuwste seizoen gepland voor een release in augustus. De serie, met een 8.2 op IMDb en tot nu toe 153 afleveringen, komt dan tot z’n einde. Gelukkig staan er op Netflix nog genoeg andere zombiefilms en series. Denk aan het Russische To The Lake en aan de toekomstige Blood Red Sky.