Op Netflix vind je meer dan genoeg horrorfilms. Toch is er blijkbaar meer dan genoeg ruimte voor nóg een duistere film. De film Blood Red Sky staat namelijk op de planning. In de film volgen we een mysterieuze vrouw en haar kind aan boord van een vliegtuig waar de situatie al gauw helemaal uit de hand loopt.

Blood Red Sky op Netflix

De trailer van Blood Red Sky stelt ons voor aan een vrouw die nou niet bepaald heel gezellig oogt. Ze is beschermend over haar zoon en boekt samen met hem een nachtvlucht. Aan boord blijkt namelijk niet iedereen het goed voor te hebben met de passagiers. Een groep terroristen kaapt het vliegtuig. Ze roepen de passagiers op om mee te werken, terwijl er op het land ondertussen een grote reddingsmissie gaande is. Inmiddels duidelijk hoe erg de situatie aan boord écht is.

Passagier met duister verleden versus vliegtuig terroristen

In de teaser van Blood Red Sky zien we de vrouw in het begin al worstelen met haar gezondheid (zo neemt ze een medicijn op de toilet). Helemaal aan het einde – kijk de teaser dus af! – blijkt dat zij echter zomaar eens het grootste gevaar kan zijn. Een ‘mysterieuze ziekte’ die ze probeert te verstoppen lijkt niet langer meer mogelijk te zijn. De vrouw verandert in een vampierachtige zombie, maar het is onduidelijk wat daar de gevolgen van zullen zijn. Alles lijkt er echter op dat er een heftige confrontatie tussen de zombievrouw en de kapers aan zit te komen.

Zombiefilms op Netflix

Blood Red Sky is een Engels-Duitse Netflix original film. In de cast vinden we dus een combinatie tussen Duitse, Deense en Engelse acteurs terug. De film staat op de planning voor een Netflix release van 23 juli. Tot het zover is kun je de succesvolle zombiefilm Army of the Dead checken op Netflix, één van de 10 best bekeken Netflix original films.