Het is een van de meest bekeken series die er is, maar er komt nu (eindelijk?) een definitief einde aan. The Walking Dead seizoen 11 heeft namelijk een releasedatum gekregen en met dit laatste seizoen sluiten ze een van de meeste bekende series ooit af.

Walking Dead seizoen 11

Voordat iedereen die fan is nu hoop verliest: het is nog niet het einde van de franchise, maar van dit deel van de serie wel. Gelukkig zal het laatste seizoen wel veel te bieden hebben, want je moet het natuurlijk sterk afsluiten. Dat is immers ook hoe de serie begon. Seizoen 10 is nog maar net afgelopen, maar we hoeven niet lang te wachten op de elfde, want Walking Dead seizoen 11 begint namelijk al in augustus! En het zal bomvol verrassingen en actie zitten.

Natuurlijk zullen er in seizoen 11 nog veel dingen komen die ze moeten afsluiten, maar niets is zo belangrijk als het verhaal van Rick Grimes, want die komt terug. We missen hem al een aantal seizoenen, maar hij is wel een beetje de grondlegger van de serie, daarom is zijn terugkeer ook erg belangrijk in het laatste seizoen. Het laatste seizoen zal drie hoofdstukken krijgen die verdeeld worden onder de 24 afleveringen, dus je hebt genoeg om naar uit te kijken.

Walking Dead seizoen 11

De afsluiting

Showrunner Angela Kang geeft aan dat de serie ook nog een aantal kleine bonusafleveringen zal krijgen. Wat die gaan betekenen voor de serie weten we niet. Ook geeft ze aan dat in Walking Dead seizoen 11 meer zombies, groepen, personen en verhaallijnen aan het licht komen, maar over de afsluiting is nog niets bekend. In ieder geval is duidelijk dat ze alles zullen herbouwen wat de Whisperers ze hebben afgenomen. Dus maak je borst maar nat voor het laatste seizoen, want het belooft spannend te worden.