In Amerika hebben ze er al van kunnen genieten, maar wij moe(s)ten er op wachten. De afleveringen van alweer seizoen 10 van The Walking Dead. Het wachten is gelukkig bijna over. Via Twitter maakte Netflix NL namelijk bekend wanneer ook wij de afleveringen kunnen verwachten.

The Walking Dead seizoen 10 eindelijk te zien op Netflix

Er zijn maar weinig series die het tot seizoen 10 redden maar The Walking Dead is daar één van. Al seizoenen lang hebben we kunnen genieten – en gruwelen – van de overlevingsstrijd tegen een grote zombie-uitbraak. Al gauw bleek dat niet alleen de zombies, maar ook andere overlevenden een dreiging vormden. In het tiende seizoen is te zien hoe onze favoriete personages als Daryl, Michonne, Negan en Carol het opnemen tegen The Whisperers. Onder leiding van Alpha en Beta is deze gruwelijke groep van plan om de macht over te nemen. Een ‘wapenstilstand’ die wordt gevormd wordt net zo makkelijk doorbroken. Dat betekent dat beide kampen al gauw weer tegenover elkaar komen te staan.

The Walking Dead seizoen 10

Seizoen 10 brengt The Walking Dead weer naar hoog niveau

Veel kijkers waren inmiddels een beetje klaar met The Walking Dead. De serie leek te langdradig te zijn geworden en kon niet meer tippen aan de gloriedagen van de eerste paar delen. Seizoen 9 werd echter geprezen om de nieuwe insteek. Dat kwam door een nieuwe showrunner: Angela Kang. Zij neemt ook seizoen 10 van The Walking Dead voor haar rekening.

The Walking Dead seizoen 10

Genoeg te beleven in de wereld van The Walking Dead

Eerst stond de release gepland in oktober, maar helaas moesten we toch nog langer geduld hebben. Via Twitter heeft Netflix de nieuwe releasedatum bekend gemaakt. Die staat nu namelijk gepland voor 1 december. Naast seizoen 10 van de serie is er nog meer nieuws over de franchise. Zo komt er ook een 11e seizoen aan, zijn er films over Rick in de maak en vertelden we je ook al over de spin-off The Walking Dead: World Beyond.