Het zoeken naar een geschikte occasion kan een behoorlijke opgave zijn. Nu wil je waarschijnlijk geen genoegen nemen met een random tweedehands, maar mag de wagen wel wat uitstraling hebben. In dat geval is het een goed idee om te kijken naar de wagen die Dirk Kuyt van de hand heeft gedaan. Als je de beschikking hebt over een serieus budget, dan rijd je wellicht binnenkort in zijn oude BMW X6 4.4. i serie.

De auto van Dirk Kuyt te koop

De term ‘oud’ moet je in dit geval met een flinke korrel zout nemen. De wagen van de voormalige profvoetballer uit 2013 heeft slechts 94.424 kilometer op de teller staan. Dat is dus zeer acceptabel. Voor Dirk Kuyt is de verkoop van zijn wagen een logische stap. Nu hij ook lekker heeft gescoord buiten de lijnen is het tijd voor een grote schoonmaak. Na de aankoop van een waanzinnig mooie villa is er blijkbaar geen ruimte meer voor de BMW en dus gaat de vierwieler de verkoop in.

Dirk Kuyt auto

Bijna 68.000 euro voor 555 pk

Mocht je het er voor over hebben: de vraagprijs is 67.900 euro. Daar krijg je overigens wel veel voor terug. Zo beschikt de benzine-automaat over tal van interessante opties. Denk maar aan een uitgebreid navigatiesysteem, airconditioning, volwaardig geluidssysteem, cruise control, zowel voor als achter airbags en nog meer opties. Voor de specs hoef je de wagen ook niet te laten staan. De BMW X6 heeft namelijk 555 pk onder de motorkap zitten en heeft een topsnelheid van 250 km/u, bovendien zit je in 5 seconden aan een snelheid van 100 km/u. Niet verkeerd dus.

Dirk Kuyt maakt een nieuwe start

Wat de exacte reden van de verkoop van ‘zijn’ BMW is laat Dirk in het midden. Opvallend genoeg waait er met de komst van zijn nieuwe vriendin wel een frisse wind door zijn leven. Dat hoeft geen nadeel te zijn, maar het was zijn fans al wel opgevallen dat Dirk Kuyt radicaal is veranderd. Zo zou zijn gezicht ook behoorlijk zijn veranderd. Of hij zijn vermogen nu gebruikt voor plastische chirurgie zullen we niet zeggen, maar het heeft er wel alle schijn van.

Foto’s: Auto Keuijzers