Wellicht niet je alledaagse vakantiewoning, maar dit prachtig huis van Dirk Kuijt kan van jou worden. Het wordt misschien wel even sparen, maar wat krijg je er dan een ongelofelijk mooi huis voor terug dat van alle gemakken voorzien is.

Het huis van Dirk Kuijt

Dit prachtige huis in Noordwijk aan Zee ligt pal naast het strand. Naast dat het op een ‘leuk’ plekje ligt heeft het ook nog eens alle gewenste voorzieningen zodat je daadwerkelijk nooit je huis uit hoeft. Stel je voor, je hebt je eigen sportschool, binnenzwembad, bioscoop en spa. Voor de meeste is het een droom maar in het huis van Dirk Kuijt is dit een feit. Goed nieuws, want het staat in de verkoop! Wel kost het je zo’n 6,9 miljoen euro om eigenaar te worden van dit mooie stekkie. Als je het geld hebt krijg je er namelijk echt van alles voor terug. Alle bovenstaande dingen en een gigakeuken waar een sterrenchef nog van zou staan kwijlen.

het huis van Dirk Kuijt
Foto: R365 Christie’s International Real Estate

Helaas mogen wij om privé redenen geen kijkje binnen in het huis nemen, al kan je wel een bezichtiging doen. Natuurlijk kan het huis van Dirk Kuijt niet zonder voetbalveldje, dus is het huis ook daarvan voorzien.

het huis van Dirk Kuyt
Foto: R365 Christie’s International Real Estate

De scheiding van Kuijt

Een van onze grote Nederlandse voetbal helden heeft het zo te zien dus alles behalve slecht voor elkaar. Helaas is hij inmiddels gescheiden van zijn vrouw en dat heeft toch zeker een deukje nagelaten in het vermogen van Dirk Kuijt aangezien ze getrouwd waren in gemeenschap van goederen. Na 22 jaar hebben de twee de knoop doorgehakt dus is het ook tijd om eens te denken aan een ander huis, want zeven slaapkamers en 4 badkamers is dan misschien toch wat overdreven. Het lijkt zonde om te vertrekken uit zo’n prachtig huis, maar het huis van Dirk Kuijt is toe aan een volgende eigenaar. Iemand?

Bron: Quote