Wealth

Daley Blind weet zijn prachtige appartement binnen no time met miljoenen winst te verkopen

vermogen daley blind

Voetbalfans kennen Daley Blind als een ster op het veld, maar wist je dat hij ook buiten het veld zijn mannetje staat? De Girona-verdediger heeft zijn te koop staande penthouse in Amsterdam namelijk binnen no-time voor miljoenen weten te verkopen.

Daley Blind verkoopt zijn Amsterdamse appartement voor miljoenen

We kennen Daley Blind allemaal als de wat langzame linksback, die veelal geroemd wordt om zijn voetballende kwaliteiten. Zijn grootste successen beleefde hij bij Ajax, maar ook grote clubs als Manchester United en Bayern München zijn op zijn CV terug te vinden. Inmiddels is Blind actief voor Girona in Spanje, met wie hij verrassend derde staat. Onlangs speelde hij zijn 106e interland voor het Nederlands Elftal, waarmee hij in de top 5 komt van spelers met de meeste interlands.

In de wereld van vastgoed heeft Daley Blind in ieder geval een doelpunt van wereldklasse gemaakt. Zijn recent te koop gezette Amsterdamse penthouse, gekocht in 2016 voor een slordige € 2,27 miljoen, heeft hij volgens Bekende Buren onlangs van de hand gedaan voor maar liefst € 5,75 miljoen. Dat is nog eens een mooie winst! Het is alsof hij een hattrick maakte, maar dan in de vastgoedmarkt.

Kenmerken van het prachtige penthouse

Wat maakt dit penthouse zo bijzonder? Om te beginnen ligt het op de 21e verdieping, waardoor de nieuwe bewoner een adembenemend uitzicht heeft over Amsterdam. Met 320 m² woonoppervlak is er ruimte zat. Het penthouse beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met jacuzzi en een moderne keuken waar elke chef jaloers op zou zijn.

Alsof dat nog niet genoeg is, is het appartement ook uitgerust met vloerverwarming én -koeling. Dus of het nu een koude winterdag is of een zomerse hittegolf, in Daley’s voormalige penthouse zit je altijd goed. De luxe afwerking en ruime woonomgeving maken het plaatje compleet. Een absoluut droomhuis!

Succesvolle verkoop

En hoe zit het met de verkoop? Nou, Daley vond een koper die maar liefst € 55.000 boven de vraagprijs bood. Zijn winst uit de verkoop bedraagt daarmee een goede € 3,52 miljoen. Niet slecht! Het laat zien hoe gewild luxe woningen in Amsterdam zijn, vooral als ze zo uniek en goed afgewerkt zijn als deze.

Dus, of het nu op het voetbalveld is of in de wereld van vastgoed, Daley Blind bewijst dat hij een echte kampioen is. Zijn succesvolle verkoop weerspiegelt de huidige markttrends en laat zien dat er altijd vraag is naar luxe, kwaliteit en comfort. Wie weet wat zijn volgende project wordt? Eén ding is zeker: we houden hem in de gaten!