Wealth

Daley Blind zet zijn luxe penthouse in Amsterdam te koop voor een kleine € 6 miljoen

Penthouse Daley Blind

Stel je eens voor, wakker worden met een adembenemend uitzicht over Amsterdam, wonen op de 21e verdieping met alle luxe die je maar kunt wensen. Klinkt als een droom, toch? Voor Daley Blind was dit dagelijkse realiteit, maar nu kan het ook jouw realiteit worden! De voetballer heeft namelijk zijn penthouse in Amsterdam te koop gezet en geloof ons, het is een pareltje.

Een slimme investering

Daley Blind kocht dit prachtige penthouse via zijn voor “slechts” € 2,2 miljoen. Nu staat het te koop voor maar liefst € 5,75 miljoen. Tel uit je winst! Zonder hypotheek op het pand zou deze verkoop hem volgens Bekende Buren meer dan € 3 miljoen opleveren. Dat noemen wij nog eens een slimme investering. Het laat zien hoe goed de markt voor luxe onroerend goed momenteel is, vooral in een stad als Amsterdam.

Bron: MVA

Luxe en comfort op grote hoogte

Maar wat maakt dit penthouse nu zo bijzonder? Nou, om te beginnen de locatie, gelegen op de 21e verdieping, biedt het een panoramisch uitzicht over onze prachtige hoofdstad. Met 320 vierkante meter aan leefruimte heb je meer dan genoeg plek om te leven, werken en ontspannen. Drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer met toegang tot een groot terras én jacuzzi… Het is er allemaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de volledig uitgeruste keuken met kookeiland of de vloerverwarming- en koeling die zorgen voor optimaal comfort.

En alsof dat nog niet genoeg is: bij het penthouse horen ook nog drie parkeerplaatsen in de garage – vrij uniek in Amsterdam – en betaal je maandelijks servicekosten van € 803 voor al deze luxe.

Bron: MVA

Veiligheid en gemak voorop

Het pand blinkt niet alleen uit in luxe en comfort; er is ook gedacht aan veiligheid en gemak. Zo zijn er hoogwaardige beveiligingssystemen geïnstalleerd om jou en je dierbaren veilig te houden. Daarnaast profiteer je van allerlei moderne snufjes die het leven net dat beetje makkelijker maken.

Kortom: Het penthouse van Daley Blind biedt alles wat je hartje begeert – ruimte, luxe, comfort én veiligheid. Het hangt natuurlijk wel af van wat jouw bankrekening toelaat, maar dromen mag altijd!