Dat Conor McGregor nogal een ongeleid projectiel kan zijn soms moge duidelijk zijn, maar wat we niet van hem hadden verwacht dat hij in een kroegenruzie een oude man in zijn gezicht zou slaan. Toch heeft dit incident plaatsgevonden en ten nadelen voor hem zijn hier beelden van…

Conor McGregor slaat oude man in zijn gezicht

Bizar, dat Conor zich zo laten kennen in een klein kroegje. Op de beelden zien we hoe Conor McGregor doodleuk een kroegje binnenloopt en iedereen een glas whisky aanbiedt. De oudere man in kwestie neemt de whisky niet aan er ontstaat een kleine woordenwisseling. Op het moment dat de oude man zich omdraait, haalt Conor McGregor uit het niets uit en raakt daarbij keihard het gezicht van de oudere man.

Check de beelden hieronder:

Altijd wat

Waar we vroeger altijd keihard fan van McGregor waren en zijn gedrag binnen de ring en alle gevechten eromheen wel konden waarderen, dan hebben we het puur over het trashtalk gedeelte, lijkt daar nu maar weinig van over te zijn. Als je als ex-topsporter jezelf zo wilt profileren door een oudere man in zijn gezicht te slaan, kunnen we dat enkel als triest bestempelen. Het is nergens voor nodig en Conor bereikt er zelf ook niks meer mee, dan een aantekening op zijn strafblad.

Zo zagen we eerder al dat Conor McGregor baldadig gedrag tijdens het uitgaan vertoonde en de telefoon van een fan keihard op de grond kapot gooit en deze vervolgens kapot stampte. Maar er zijn natuurlijk ook de nodige incidentjes met de bus van Khabib Nurmagomedov. Al met al laat Conor zich niet echt van zijn beste kanten zien buiten de ring, en dan moeten we erbij zeggen dat zelfs zijn kwaliteiten binnen de ring zich ook liet afweten tegen Khabib en Floyd bijvoorbeeld. Man man, wat zonde dit!