Het is voor velen fans een teleurstelling, maar wat heeft deze Ier ons toch voorzien van een heerlijke partij sensatie. Van gevechten waar we u tegen zeggen tot de heerlijke arrogantie die Conor McGregor met zich mee droeg. Toch laat Conor ons nu weten dat hij een punt achter zijn carrière zet.

Conor McGregor stopt

Conor McGregor gooit de handdoek in de ring en dat is iets wat we niet zagen aankomen. Deze bijzondere uitspraak liet de befaamde Ier gisternacht via Twitter weten.

Het ziet er dus naar uit dat we de ‘The Notorious’ niet meer in de ring zullen zien. Toch lijkt zijn affiniteit met de UFC hiermee niet opgehouden. De Ier is namelijk al een geruime tijd bezig met het verkrijgen van een aandeel in de UFC. Hij wilt zijn geliefde vechtsport namelijk blijven gaan promoten. We zullen hoe dan ook nog genoeg van deze sportman gaan horen.

Vervroegd pensioen onzeker

De voormalig UFC-kampioen maakte voorheen wel eens eerder opmerkelijke uitspraken. Toch kwam hij daar dan met enige regelmaat terug op zijn beslissingen. In 2016 liet hij al eens weten te willen stoppen middels het volgende bericht:

“Ik heb besloten om jong met pensioen te gaan. Bedankt voor alle “cheese” (geld). Tot later.”

We weten dat Conor graag zijn zin wilt en zodra dat niet het geval is er opmerkelijke dingen gebeuren. Deze tweet gooide hij destijds de wereld in, doordat hij niet met de UFC 200 mocht vechten. De Ier wou niet deelnemen aan de mediatour, waardoor de UFC besloot dat hij de ring niet in mocht stappen. Zoals jullie als geen ander weten heeft de Ier vervolgens nog een uitstapje in de bokswereld gemaakt en stond hij een poos geleden nog tegenover Khabib Nurmagomedov. Het is dus nog even afwachten of de Ier daadwerkelijk de daad bij zijn woord voegt.