We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar wat blijft die Conor McGregor ons toch voorzien van sensatie. Dan laat hij zich weer van zijn beste kant zien tijdens een persconferentie en dan is het wel de nodige trashtalk tegen Floyd ‘Money’ Mayweather. Ditmaal heeft hij weer op baldadige wijze iemand lastig gevallen en is Conor McGregor hiervoor opgepakt.

Conor McGregor opgepakt

Conor kan uitstekend vechten daar kunnen we lang of kort over praten, maar dat is gewoon een feit. Toch weet deze vechtersbaas zich ook vaak van zijn slechtste kant te laten zien. Ditmaal ging het wederom fout, maar nu tijdens het uitgaan in Miami. Wat er gebeurde? Een sympathieke fan wilde een foto van de Ier maken, maar daar was hij het niet helemaal mee eens. Hij pakte de smartphone van de fan af en trapte daar een paar keer op, totdat het telefoontje helemaal kapot was. Deze telefoon nam hij vervolgens mee naar huis, maar helaas werd dit incidentje gefilmd en werd Conor McGregor opgepakt in Miami.

Kort na zijn bezoekje aan het bureau mocht hij deze na het betalen van een borg van 11.100 euro alweer verlaten. Volgens zijn advocaat was Conor McGregor betrokken bij een kleine woordenwisseling over een mobiele telefoon. Hij is hiervoor gearresteerd, maar belooft zijn volledige medewerking. Conor, Conor, Conor toch…