Dat Conor McGregor helemaal back in business is toonde hij al aan met zijn nieuwe Ierse Whiskey, maar ook in zijn vechtershart is weer een vuurtje gaan branden. Na een absentie van twee jaar staat de beste man op 6 oktober tegen Khabib Nurmagomedov! Met allebei een paar titels en belts op zak beloofd dit weer een strijd van jewelste te worden, zeker als je kijkt hoe het er bij de persconferentie aan toe ging:

Khabib vs. Conor McGregor

Conor toonde maar weer eens aan een meester te zijn in het trashtalken, waar hij al zijn kaarten weer speelde om Khabib uit de tent te lokken – denk aan “You F*cking Weazel”, “I’m Right F*cking Here” & “He’s afraid of a smack, and of me feels like a Double Barrel Shotgun!”. Het mooie aan dit gevecht is dat Khabib zich als strijder weer schikt in een stille en geduldige rol, al leek het erop dat hij Conor toch even zijn hersenen liet kietelen!

Wat denk jij? Is het Conor, hoewel we hem niet anders kennen, een beetje naar zijn hoofd gestegen? Nu de entertainer veel titels, geld en roem heeft vergaard voelt hij zich on top of the world, maar nu hij toch al twee jaar niet in de ring heeft gestaan zou hij wellicht toch wat nederiger kunnen zijn? Dit is wat Dana White er van vond:

Desalniettemin blijft het een genot om naar te kijken! En hopelijk kan hij weer daad bij zijn woorden voegen. Aan zijn training zal het in ieder geval niet liggen!