Gear

Bol.com verkoopt een Yamaha R1 voor kinderen

Yamaha R1 voor kinderen

Bol.com verkoopt nu een geniale elektrische Yamaha R1 voor kinderen. Zie je jouw kleine al crossen op deze brute motor?

Bol.com is de koning van de mini-auto’s

Het online warenhuis Bol.com is de koning van de auto’s voor kinderen. Eerder kwamen ze al met een mini-Lamborghini Urus, een mini-buggy en een mini-vespa. Nu komen ze met misschien wel het dikste exemplaar voor jouw kroost. Deze Yamaha R1 voor kinderen heeft een elektrische motor, zo kan je kleine overal heen crossen.

 

Dikke Yamaha R1 voor kinderen

De Yamaha R1 voor kinderen heeft een 6 volt accu. Dankzij de 30 watt motor bereikt de mini-motor snelheden tot 5 kilometer per uur. Dat is meer dan hard genoeg voor je zoontje of dochtertje en natuurlijk geweldig om te zien. Bestel ‘m hier voor 169,95 euro op Bol.com.

Specificaties voor uren rijplezier

Maar dat is nog niet alles. De Yamaha R1 heeft nog meer dikke specificaties. Zo heeft de motor echt werkende kop- en achter lampen, een motorgeluid bij het starten en een USB- MP3- en mini SD-ingang. Hierdoor kan jouw kleine zijn of haar favoriete muziek altijd en overal luisteren. Dankzij de handige volumeknop kun je via de motor het geluid harder en/of zachter zetten.

De Yamaha R1 is in meerdere kleuren verkrijgbaar

De Yamaha R1 voor kinderen lijkt echt op het origineel. De kinderen kunnen namelijk door middel van een gaspedaal vooruit gassen, maar ook achteruit. Op twee wielen rijden moeilijk? Wel nee joh, dankzij de zijwieltjes blijft de motor hoe dan ook in evenwicht. Je kunt zelfs je favoriete kleur uitkiezen. Wil je de dikke Yamaha in het rood, wit of blauw? Het maakt eigenlijk niet uit. Jouw zoon of dochter  rijdt er vanaf nu altijd stoer bij. Zie je het al voor je?

Bestel de Yamaha R1 voor kinderen voor 169,95 euro op Bol.com en je hebt ‘m deze week nog in huis.