Die kleine speelgoedauto’s zijn schattig en leuk voor je kind. Maar als je het écht leuk wilt aanpakken en je kleine wil verrassen met een perfect cadeau voor in de zomer, heb je het bij deze gevonden. In het kader van ‘groter is altijd beter’ presenteren wij je deze speelgoedauto die je zelf altijd had willen hebben.

De ideale speelgoedauto mét motor

Wil je met je kind een rondje rijden in de auto, dan is de versie voor grote mensen niet meer nodig. Dit kleine exemplaar is de juiste maat voor een kind tot 30 kilo, dus helaas mag je er zelf niet in. Hij is op afstand bestuurbaar, dus zo hoeft je kind zichzelf niet de bosjes in te rijden. Perfect voor op een grasveld of op een oprit waar je een beetje de ruimte hebt. De echte weg is misschien nog iets teveel gevraagd voor deze speelgoedauto, maar dat komt over een jaar of 20 wel. Tot die tijd is dit de ideale manier om je kind vanaf jonge leeftijd al de liefde voor auto’s mee te geven. Handjes op het stuur en rollen maar.

speelgoedauto

Speelgoedauto met four-wheel drive

Deze Raptor Drifter wordt aangedreven met vier verschillende elektrische motortjes. Elke motor zit aan een wiel gekoppeld en levert 45 Watt. Zo heb je dus vier keer 45 Watt aan vermogen in je speelgoedauto zitten. Dat zorgt voor een topsnelheid van een schokkende 6 km/u. Pas dus maar op dat je je kind niet uit het oog verliest als hij erin aan het rondrijden is. Gelukkig is hij bestuurbaar met een afstandsbediening, dus de controle kun je altijd zelf houden. Je kunt er 2 uur lang mee rondrijden voordat de accu leeg is. Je vindt hem op Bol.com, waar je hem direct kunt bestellen.

speelgoedauto

Dit is overigens niet de enige speelgoedauto die je op afstand kunt besturen. Voor de Lambo-fans is er namelijk ook een op afstand bestuurbare Lamborghini Urus.