We hebben wel eens gekke sneakers voorbij zien komen, maar deze slaan echt alles. De designer Imran Potato komt met schoenen waardoor het lijkt alsof je de hele dag op blote voeten loopt. Aschuwelijk of juist helemaal geweldig? Wij weten het niet. Uniek is het in elk geval wel.

Designer ontwerpt ‘blote voeten schoenen’

Opkomende designers moeten soms een risico nemen om op te vallen tussen de grote jongens. Imran Potato neemt een heel groot risico door schoenen te ontwerpen die precies lijken op blote voeten. Deze schoenen zijn stevig, flexibel en heel gemakkelijk aan te trekken, je hoeft er namelijk alleen maar je ‘echte’ voet is in te steken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @imran_potato

Stevig materiaal voor een goede prijs

Waarvan de ‘blote voeten schoenen’ gemaakt zijn, is niet precies duidelijk. Het lijkt op een soort rubber- of kurkachtig materiaal. Dat zorgt er waarschijnlijk voor dat deze patta’s hartstikke fijn lopen. In elk geval een stuk lekkerder dan deze LEGO sneakers van Adidas. Wat we wel zeker weten, is dat ze in de verkoop gaan. Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt, maar er wordt verwacht dat ze rond de 60 dollar gaan kosten (omgerekend 49,70 euro). Dat is een stuk goedkoper dan deze door Kanye West gedragen sneakers en voor die prijs zijn ze misschien nog wel het proberen waard.

Meer unieke creaties van Imran Potato

Dat de designer Imran Potato houdt van opvallende sneakers, dat wordt wel duidelijk wanneer je zijn Instagram bekijkt. Meestal maakt hij unieke parodieën op aankomende nieuwe sneakers. Zo maakte hij afschuwelijke en veel te grote rubberen schoenen die de draak moesten steken met de nieuwe ‘Yeezy Foamrunners’. Ook geeft hij zijn eigen draai aan Nike Air Force 1’s en heeft hij een voorliefde voor ‘oversized’ kleding, wat ook terug te zien is in de veel te grote ‘blote voeten schoenen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @imran_potato

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @imran_potato