Het is al decennia lang bekend dat je met LEGO alles kan maken, maar ze komen nu ook steeds vaker met kant-en-klare pakketten om jouw droomspullen na te bouwen. Daarom hebben ze dit keer een LEGO sneaker gemaakt in samenwerking met Adidas.

LEGO sneaker

Met LEGO kan je je fantasie de vrije loop laten, maar toch is het makkelijker om je aan de handleiding te houden om iets te bouwen. Helaas is er niet voor alles een handleiding, maar voor een setje sneakers is die er nu eindelijk wel. LEGO en Adidas sloegen de handen in een om een levensechte uitvoering te maken van de Adidas Superstar. Het is misschien geen paar schoenen dat je kan dragen, maar als liefhebber zijn deze LEGO sneakers wel een leuk ‘hebbedingetje’.

De LEGO sneaker is gebaseerd op een maatje 40, maar dat maakt niets uit, want hij is toch niet gemaakt om aan te trekken. Eén van de leuke details is dat je er echte veters bij krijgt, dus je zult de schoenen zelf moeten veteren en strikken. Dit doen ze omdat veters van LEGO maken nagenoeg onmogelijk is… Gelukkig krijg je wel de keus of je een linker- of rechterschoen bouwt. Ook leuk om te weten is dat LEGO zo gedetailleerd mogelijk te werk is gegaan. Dus overal waar het kon, heeft het merk stickers vervangen voor echte blokjes.

LEGO sneaker

De blauwe Adidas doos

Iedereen die wel eens een paar Adidas-schoenen heeft gekocht is bekend met de kenmerkende blauwe doos.Voor deze LEGO sneaker konden ze deze doos niet achterwegen laten, dus je volledige pakket wordt in die welbekende doos afgeleverd. De complete set is goed te betalen, want er zit een prijskaartje aan van 89.99 euro. Zo’n ‘prijsje’ zit niet aan alle LEGO-producten, wat dacht je bijvoorbeeld van de LEGO Lamborghini. De LEGO schoen is vanaf 1 juli tot 1 september alleen verkrijgbaar bij LEGO, maar daarna wordt hij beschikbaar op meerdere plekken.