Wealth

Björn Kuipers wil niet fluiten naar z’n centen: zet villa in de verkoop

björn kuipers villa

Oud-topscheidsrechter Björn Kuipers wil niet fluiten naar z'n centen en zet zijn riante villa te koop. Dit doet hij voor een prijs waar je in Amsterdam niet veel bijzonders voor krijgt. De villa, gelegen in het Twentse dorpje Oldenzaal, biedt de koper een zee aan ruimte en luxe.

Topscheidsrechter

Björn Kuipers heeft als scheidsrechter op het hoogste niveau gewerkt en afscheid genomen tijdens de EK finale in 2021 tussen Engeland en Italië. Maar niet alleen op het voetbalveld was hij succesvol, hij heeft zijn fortuin vergaard met zijn twee supermarkten (lees hier alles over het vermogen van Björn Kuipers). Nu gaat hij een nieuwe villa laten bouwen in Oldenzaal en biedt hij zijn huidige villa te koop aan voor een bedrag van 1.095.000 euro.

Mooie villa van Björn Kuipers

De villa is gebouwd in 2006 en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 408 vierkante meter. Met tien kamers biedt het huis genoeg ruimte voor een groot gezin. De villa beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een eetkamer. Verder zijn er twee kantoorruimtes die ideaal zijn voor thuiswerken.

Prachtige faciliteiten

De woonkeuken is een van de hoogtepunten van de villa en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft men direct toegang tot de tuin die op het westen is gelegen. De oprijlaan biedt voldoende ruimte voor meerdere auto’s en er is een carport voor twee auto’s.

Oase van rust

De villa van Bjorn Kuipers biedt een oase van rust en luxe in het pittoreske Oldenzaal. Met een vraagprijs van 1.095.000 euro is het zeker geen koopje, maar gezien de grootte en luxe van de villa, is het bedrag zeker gerechtvaardigd. Voor wie op zoek is naar een ruime en luxe woning in een rustige omgeving, is de villa van Bjorn Kuipers zeker het overwegen waard. Hiermee heeft Bjorn Kuipers bewezen dat hij niet alleen een uitstekende scheidsrechter is, maar ook een succesvolle zakenman. Met de verkoop van zijn villa zet hij een nieuwe stap in zijn leven en laat hij een prachtig huis achter voor de volgende eigenaar.

Meer zien van de woning? Ga dan naar de website van Bekende Buren.