Entertainment

5 vette bioscoopfilms die helaas (weer) zijn uitgesteld

bioscoopfilms uitgesteld

Er is niets zo relaxed en ontspannend als naar de bioscoop gaan. Tegelijkertijd moeten er dan wel leuke bioscoopfilms draaien. En dat is nu net het probleem waar we de komende tijd tegenaan gaan lopen. Een groot aantal bioscoopfilms is namelijk uitgesteld.

Deze bioscoopfilms zijn de komende tijd uitgesteld

Bioscopen mogen op sommige plekken nog open zijn, maar zalen kunnen niet helemaal vol zitten. Vooral voor grote kaskrakers is het hierdoor moeilijk om nog veel inkomsten te verdienen aan hun films. Zeker wanneer films miljoenen dollars hebben gekost, willen filmmakers zoveel mogelijk bioscoopbezoekers aantrekken, om zo hun kosten te dekken en winst te maken. Het is dus niet verwonderlijk dat er veel bioscoopfilms zijn uitgesteld. Dit zijn er vijf waar we helaas langer op moeten wachten.

James Bond: No Time To Die

Om maar meteen met het slechtste nieuws in huis te vallen: er is binnenkort nog geen time om No Time To Die te kijken. De langverwachte nieuwe James Bond film stond oorspronkelijk op de planning voor 10 april 2020. Het was één van de bioscoopfilms die een paar keer werd uitgesteld. Toch leek het er op dat we dit jaar nog van de film konden genieten. Nu is echter bekend geworden dat dit pas op 2 april in 2021 zal zijn. Dan zien we hoe 007 het opneemt tegen oude en nieuwe vijanden. Natuurlijk gepaard met bond girls, gadgets en vette stunts.

Watch on YouTube

Dune

Ook Dune beloof een absolute topper te worden. In de film zien we onder andere Timothée Chalamet en Oscar Isaac op de woeste planeet Arakkis. Hier komt een zeldzame stof voor waardoor de planeet voor ieder in het universum een waardevolle locatie vormt. Dune zou dit jaar nog in première gaan: op 18 december 2020. Nu is het echter één van de bioscoopfilms die het langst zijn uitgesteld. We kunnen Dune namelijk pas vanaf 1 oktober 2021 kijken.

Watch on YouTube

The Batman

Nee, we hebben het niet over de films met Christian Bale. Een nieuwe adaptatie van de vleermuis-superheld stond namelijk op de planning voor 25 juni 2021. Alsof die datum nog niet lang genoeg is, is deze datum nu ook verplaatst naar 1 oktober 2021. Robert Pattinson zal in dit deel van The Batman de hoofdrol op zich nemen, met een bijbehorende pittige work-out.

Watch on YouTube

Fast and Furious 9

F9 is de titel van de negende film in de Fast & Furious serie. De trailer zag er veelbelovend uit en we konden destijds dan ook niet wachten om de film te zien. Deze stond gepland voor 22 mei in 2020, maar zoals je wellicht weet is de film nog niet te zien geweest. Eerst zou F9 vervolgens op 2 april 2021 te zien zijn, maar het was één van de bioscoopfilms die nógmaals werd uitgesteld. Dit om concurrentie met No Time To Die te voorkomen. Nu staat de film op de planning voor 27 mei 2020.

Watch on YouTube

A Quiet Place II

De film A Quiet Place II zou eigenlijk afgelopen september in de bioscoop zijn verschijnen. De oorspronkelijke horrorfilm, over een familie die geen geluid mag maken omdat ze zo een groep bloeddorstige, blinde wezens aantrekken, deed het erg goed. Het wachten was dan ook op het vervolg, maar A Quiet Place II is één van de bioscoopfilms die is uitgesteld. Nu is de film vanaf 23 april 2021 te zien. Toch minder spannend dan om de film rondom Halloween te zien, als je het ons vraagt.

Watch on YouTube