Ons geduld wordt zeer ernstig op de proef gesteld, als het gaat om de nieuwe James Bond-film. Met de oorspronkelijke releasedatum al ver achter ons is het nu eindelijk bijna zo ver en zullen we over een paar weken James Bond No Time To Die in de bioscoop kunnen bewonderen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze gruwelijk harde trailer.

James Bond No Time To Die

Vanaf 12 november 2020 zal James Bond No Time To Die in de bioscoop te bewonderen zijn. En wie wacht die heeft wat, want het belooft een gruwelijke film te worden. Het is de laatste film van Daniel Craig in de rol van 007 en de pijlen zijn dan ook gericht op zijn mogelijke opvolger. Al eerder schreven we over de grootste kanshebbers om het stokje van Craig over te pakken.

Bovenstaande teaser werd vanmorgen vroeg vrijgegeven en is nu opgevolgd door een officiƫle nieuwe trailer. James Bond No Time To Die is geregisseerd door Cary Fukunaga. De man maakte eerder al veel indruk met de HBO-serie True Detective en ook James Eyre en Beasts of No Nation staan op zijn naam. Veelbelovend dus.

De nieuwe trailer van James Bond

Omdat we zo lang hebben moeten wachten is de focus op de film groter dan ooit. Maakt het de verwachtingen ook waar? Om echt een antwoord te kunnen krijgen op die vraag zullen we nog een paar weken moeten wachten. Wel kunnen we concluderen dat als de trailer er al zo spectaculair uitziet, ons een bijzonder toffe filmervaring staat te wachten. En laten we eerlijk wezen: James Bond met Ana de Armas als bondgirl kan niet missen eigenlijk, toch? Dit is de keiharde nieuwe trailer van James Bond No Time To Die.