De invloed die het corona-virus heeft op onze gezondheid, economie en samenleving wordt steeds groter. Ook wordt de filmindustrie getroffen door de maatregelen die zijn genomen tegen het virus en de verspreiding van het virus zelf. Dat bioscopen dicht moeten betekent dat er geen publiek is voor bioscoopfilms. Nu is er een oplossing.

Bioscoopfilms toch te zien, maar dan online

In plaats van ze op het witte doek te showen, kiezen filmgiganten nu voor een andere manier. De komende tijd zullen veel actuele films online beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen we alsnog genieten van de bioscoopfilms, maar dan vanaf onze eigen bank. Voordeel: lopen we meteen die 10 verschillende soorten bioscoopbezoekers mis. Dit zijn drie filmtitels die je binnenkort kunt verwachten. De meesten zullen verschijnen via (Premium) Video on Demand of via streamingsdiensten.

The Invisible Man

We praatten je eerder al bij over de gruwelijke nieuwe horrorfilms van 2020 en The Invisible Man is zeker één van deze bioscoopfilms. De film gaat over een vrouw die na jaren een gewelddadige relatie ontvlucht. Haar krankzinnige ex lijkt zelfmoord te hebben gepleegd en haar een grote som geld na te hebben gelaten. Al gauw vermoedt ze echter dat hij nog in leven is maar zichzelf onzichtbaar heeft weten te maken om haar zo te kunnen kwellen. De cast speelde eerder al in The Handmaid’s Tale en The Haunting of Hull House, dus die weten in elk geval hoe ze spanning moeten overdragen.

Guns Akimbo

Deze film is een bizarre mix tussen actie en komedie. De hoofdrol wordt gespeeld door Daniel Radcliffe, die al lang geen brave Harry Potter meer is. Hij speelt een internet troll die commentaar heeft op een populair programma. In dat programma worden mensen gedwongen om het live tegen elkaar op te nemen in een moordpartij. Het personage van Radcliffe krijgt een moordlustige huurmoordenares als tegenstander. Ook wordt hij wakker met twee pistolen die aan zijn handen zijn vast gesmolten. Guns Akimo is duidelijk één van de vreemdste maar ook vermakelijkste bioscoopfilms van dit moment.

Bloodshot

In deze superheldenfilm speelt Vin Diesel een militair. Hij en zijn vrouw worden het slachtoffer van een aanslag op hun leven. Het personage van Diesel wordt vervolgens weer tot leven gewekt, inclusief bovennatuurlijke krachten. Hij zint op wraak op de daders, maar de personen die hem terugbrachten hebben andere doeleinden voor hem in petto. Ben jij ook zo fan van Vin Diesel en benieuwd naar zijn andere bioscoopfilms, check dan 5 Vin Diesel films die je niet mag missen.