Een bezoekje aan de spa is voor veel mensen al een heerlijke ervaring. Maar het kan nog mooier. Voor de liefhebbers van bier én wellness is er namelijk de ultieme combi bedacht: een bierspa. Lekker met een biertje genieten in een bubbelbad. Inderdaad, de droom wordt werkelijkheid.

De eerste bierspa in België

Op een regenachtige avond thuis een lekker speciaalbiertje drinken op de bank is lekker, dat is duidelijk. En even lekker relaxen in je bubbelbad thuis kan ook nooit kwaad. Maar een combinatie van beiden kan voor een ervaring zorgen waar je alleen maar van kon dromen. Een biertje drinken ín het bubbelbad, mooier kan het toch niet worden? Een bierspa in België genaamd Bath&Barley opent binnenkort haar deuren. Deze spa staat helemaal in het teken van bier, speciaalbier en alles wat daarbij komt kijken. Een complete ervaring dus, en een ideale besteding van jouw dagje vrij.

bierspa

Totaal ontspannen met speciaalbier

Een bierspa heeft een betekenis van het woord zoals je al hoopte. Je drinkt niet alleen een biertje tijdens je badsessie, maar je ligt ook daadwerkelijk in een bad met bier. Bij Bath&Barley wordt er namelijk een bad voor je voorbereid dat bestaat uit een mix van water, hop en kruiden. Daarnaast kun je ook nog eens “in de sauna hoppen” als extra optionele ontspanning. In die sauna zijn ook kruidige en hoppige aroma’s verwerkt. En als dat nog niet genoeg met bier te maken had, kun je daarna nog ontspannen op een bed van stro in de wellnessruimte.

bierspa

De bierspa is te vinden in hartje Brussel en hoopt in mei 2021 haar deuren te openen. Ben je dus een paar dagen met overnachting weg in de Belgische hoofdstad, dan is dit een lekkere tussenstop. Zeker voor de liefhebbers van speciaalbier, heerlijke witbiertjes en eigenlijk alles wat met verder met bier te maken heeft is dit een leerzame en ontspannende ervaring.

bierspa