Ben je op zoek naar een bizar luxe villa in Nederland, dan heb je het gevonden met deze woning. In Waalwijk staat een bizar droomhuis wat je doet denken aan het huis van de gemiddelde Hollywood-ster. Het is compleet met alles erop en eraan waarvan jij denkt dat het een droomvilla wordt.

Luxe villa in Waalwijk te koop

Het is de eigenaren in ieder geval gelukt om van deze kast van een huis een villa te maken die luxe én karakter heeft. Vaak zie je gebeuren dat een huis wat miljoenen kost zó modern is, dat het geen geschiedenis lijkt te hebben. Dat is met deze luxe villa in Waalwijk wel anders, want aan karakter is er geen gebrek. Alleen al door de twee zuilen bij de entree heb je het gevoel dat je een kasteel betreedt.

luxe villa

Je hebt hier 695 vierkante meter aan woonruimte aan de mooiste straat van Waalwijk. De huidige eigenaren zijn blijven investeren in het huis waardoor het alleen maar mooier is geworden. Zo is er een grote, nieuwe open woonkeuken met een glazen uitbouw die voor veel licht zorgt. Op de begane grond is ook de master bedroom met een eigen badkamer met ligbad. Maar dat is slechts één van de vier verdiepingen.

luxe villa

Zwembad én luxe wellness-kelder

In de groene tuin is er niet alleen bijzondere architectuur, maar ook een prachtig zwembad. En dat is nog niet het enige wat dit tot zo’n luxe villa maakt. Er is namelijk in de kelder ruimte gemaakt voor een luxe wellness-hal. Je hebt hier 175 vierkante meter aan ontspanning en genot. Er is een wijnkelder, een bar en een spa. Ook zijn er nog een sauna, stoomcabine en bubbelbad te vinden. Zo hoef je niet meer het huis uit om even helemaal door te stomen, reinigen en ontspannen.

luxe villa

Een luxe villa als deze met al deze bijzondere faciliteiten heeft uiteraard wel een prijskaartje. Er wordt voor dit woonhuis in Waalwijk, € 2.150.000 gevraagd en geen cent minder. En dat is nog niet eens zoveel als het nieuwe huis van de familie Meiland. Neem gerust een kijkje naar de verdere plaatjes van dit enorme huis.

luxe villa

luxe villa

luxe villa

luxe villa