Het Chateau in Frankrijk is na een flinke daling in prijs nog niet verkocht en de boerderij in Hengelo is nog nauwelijks ingepakt of er is alweer nieuws over een nieuwe aangeschafte woning voor Erica en Martien Meiland. Ditmaal een woning voor hen tweeën: een bizar luxe villa in de duinen van Noordwijk. En ja, dat nieuwe huis van Erica en Martien Meiland heeft héél wat mogen kosten.

Chateau Meiland is een kijkcijferhit

Misschien wel de meest besproken Nederlandse familie van de afgelopen jaren: de Meilandjes. You love it or you hate it, maar de familie onder leiding van de op zijn zachtst gezegd excentrieke Martien Meiland is een belachelijke hit. In de serie volgen we het gezin oorspronkelijk tijdens hun avontuur in Frankrijk. Hier kochten ze een gigantisch Chateau dat geheel eigenhandig werd opgeknapt en verhuurd als chambre d’hotes. Voor wie de serie (enigszins) heeft gevolg zal het geen nieuws meer zijn dat de Meilandjes inmiddels uit Limoges zijn terugverkast naar Nederland. Hier gaat het serie-avontuur gewoon verder.  En voor wie denkt dat Nederland nou toch wel een keer klaar is met al dat gegil en gewijn: met 1.7 miljoen kijkers per aflevering lijkt een einde nog lang niet in zicht. Sterker nog, in het nieuwe huis van Erica en Martien Meiland lijkt het groot genoeg een complete filmcrew te huisvesten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

De huizen van familie Meiland

Eenmaal in Nederland was het plan te gaan wonen in een samengestelde woonboerderij, waar ieder zijn eigen vleugel zou betrekken. Vergunning-technisch stak de gemeente hier een stokje voor en dus was het gezin genoodzaakt een nieuwe oplossing te zoeken. De knappe Maxime Meiland nam het voortouw en besloot samen met haar vriend Leroy, haar dochter Claire en hun baby op komst een eigen woning te gaan kopen. Het huis van Maxime Meiland is dan ook dankzij haar immense salaris geen slechte vangst voor een twintiger. Maar, het is niets in vergelijking met het nieuwe huis van Erica en Martien Meiland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuwe huis van Erica en Martien Meiland

Het nieuwe huis van Erica en Martien Meiland staat in Noordwijk, midden in de duinen. Het is niet alleen gigantisch in omvang, maar ook nog eens bloedmooi qua design. Het idee is dat de twee ieder hun eigen deel krijgen. Zo wonen ze apart, maar kunnen ze toch genoeg tijd met elkaar doorbrengen.

Nieuwe huis van Erica en Martien Meiland nieuwe huis van Erica en Martien Meiland

Als je de foto’s (genomen door Jaro van Meerten)  zo ziet van het nieuwe huis van Erica en Martien Meiland zal het geen verrassing zijn dat het flink wat heeft mogen kosten. Een slordige 2.7 miljoen euro, om precies te zijn. Mocht je nou verbaasd zijn dat de twee dit kunnen betalen: check even het vermogen van Martien Meiland en je snapt dat dit geen enkel probleem is geweest.  Hieronder vind je nog wat foto’s van deze belachelijk luxe villa.

nieuwe huis van Erica en Martien Meiland nieuwe huis van Erica en Martien Meiland nieuwe huis van Erica en Martien Meiland (2) nieuwe huis van Erica en Martien Meiland (3) nieuwe huis van Erica en Martien Meiland (4)

De foto’s van de woning zijn geschoten door Jaro van Meerten. Check zijn Instagram voor meer interieur en architectuur fotografie.