Food & Drinks

Met deze BBQ-tang word jij de ultieme BBQ-master

bbq tang

Bakken is één van de eenvoudigste dingen in het koken: je hoeft het eten enkel op een plaat te laten liggen en het om te draaien wanneer de tijd rijp is. Echter, met de verkeerde gereedschappen kan er alsnog enorm veel mis gaan. Het is dus erg belangrijk dat je de goede gereedschappen hebt om goed te kunnen BBQ’en. Misschien is deze 4-in-1 BBQ Tang Spatel Combo dus wel ideaal voor jou. Zelfs beginners kunnen met dit ding geweldige hamburgers bakken.

De ultieme BBQ tang 

De tang spatel combo is gemaakt van aluminium, maar wel aluminium dat heel veel kan doorstaan. Het stuk gereedschap wordt geproduceerd door het merk BBQ Croc en is naast een spatel dus ook een tang en tegelijkertijd een schaar en een mes. Hierdoor kun je het eigenlijk gebruiken voor alles wat je nodig hebt voor het bakken van vlees op een barbecue, enorm handig dus. 

De tang-spatel-combo is in totaal ongeveer 38 centimeter lang en dat klink erg lang, maar dat is juist erg handig. Zo blijven je handen ver van het vuur af en hierdoor verbrand je ze zeker niet. Het ding is erg licht, maar heeft toch een goede grip. In alles is de tang-spatel-combo dus ideaal.

Om het allemaal nog mooier te maken beschikt de spatel ook over een flesopener. Je kunt er dus tijdens het bakken ook prima je biertjes mee openen.

De 4-in-1 BBQ Tang Spatel Combo van BBQ Croc is de enige spatel die je nodig hebt voor alles wat met bakken en BBQ’en te maken heet. Je kunt hem gebruiken voor het bakken van worsten, hamburgers, biefstukken, maar ook groentes en al het andere wat je je maar kunt verzinnen. Ideaal voor zowel ervaren bakkers als voor beginners. Ook leuk om te gebruiken op de perfecte barbecue voor elke klusser. Waar je ‘m kunt bestellen? Gewoon hier.