Gear

10 stoere baseballcaps die je look afmaken

baseball cap

Een korte broek, T-shirt en sneakers zorgen samen voor een casual look waar je niet snel de plank mee mis slaat. Maar als je denkt dat je outfit vervolgens niet te finetunen is, heb je het mis. Juist accessoires zijn belangrijk om je outfit volledig af te maken en een unieke touch te geven. Een goede keuze in accessoires is de baseballcap.

De baseballcap als accessoire voor mannen

Het fijne aan de meeste accessoires voor mannen is het feit dat ze vaak stijlvol én functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan de toffe rugzakken waarin jij je laptop of vakantiespullen kwijt kunt. De horloges met stalen band geven je pols niet alleen een stijlvolle touch, maar zijn ook nog praktisch.

Zo zorgen accessoires ervoor dat je als man op alles bent voorbereid. In het geval van de baseballcap geldt dat deze niet alleen iets toevoegt aan je outfit, maar dat het je ook beschermt tegen de zon.

Baseballcap combineren met je outfit

Je vindt de baseballcap in verschillende formaten, kleuren en met verschillende logo’s. Hierdoor is er voor elke outfit wel een geschikte pet te vinden. Zo kun je er voor kiezen om de kleur van je keuze te laten terugkeren in bijvoorbeeld je schoenen of broek.

Ook kan het een goede combinatie zijn om het logo dat boven op je pet staat te mixen met de sneakers of trui. Wil jij de focus meer op je kleding houden, ga dan voor een rustige kleur. Met zwart, grijs of wit zit je in deze gevallen altijd goed.

Perfecte oplossing voor een ‘bad hair day’

Veel mannen dragen een pet, naast het feit dat dit stijlvol staat en tegen de zon beschermt, voor nóg een reden. Het verbergt namelijk je kapsel als je geen zin hebt om je haar te wassen of je haar te stijlen. Ook een (beginnende) kale kop kan worden verborgen. Heb jij wel last van haaruitval, maar is een baseballcap niet jouw stijl? Check dan welke voeding je moet gebruiken tegen haaruitval.